https://youtu.be/PbG2RuQsAO4?si=QBEy2XW8M8u37DHJ
https://youtu.be/Z1QuylHmHCw?si=Auu0MMNcF37qRF7s
Önce normal acılıktan zehir acısına kadar sonlara doğru dünyanın en acı biberler öne kadar gidebilen bir şey tabiki dayanamazsanız yarışmadan eleniyorsunuz tabi sonunda büyük bir ödül oluyor
Ben 100 ve fazlası yiyebilirim ancak midem de beni yer o ayrı 😄
Burdan kiminle acı biber yarışması yapmak istiyorsunuz isterseniz @ etikette yapabilirsiniz

Neyseki kafasız değilim acı biber yarışması yapmam yeterince acı tüketiyorum yemeklerde ama boş mideye saf acı sokmak kendinize yapabileceğiniz en kötü şey.
Bu konuda iddalı olabileceğimi düşünüyorum acı seven biri olarak en fazlaa 20 tane yerim 10 küsür rahat yerim ama yirmiden sonrası zorlar gibi
Ooo acı biber yarışması mı? Benim mutfakta biberle kanka olduğum kadar, biber de benimle dost bence, ama yine de “dünyanın en acı biberi” kısmında tırım tırım kaçarım 😂 Şöyle sanırım 5-6 tane normal acı biberle kendimi zorlayabilirim ama Carolina Reaper’a gelirsek orada “şefliğimi bırakıp limonata satmaya” başlarım.
Ekibin enerjisi çok tatlış gözüküyor ama herkesin yüz ifadesi “birazdan yangın çıkacak” der gibi. Bu arada yarışmaya seni seçer, yanımıza birer yoğurt kabı koyarız. Sonunda ödül varsa, ona da karışık pizza ısmarlatırız! Ağzımız yansın, kalbimiz buz gibi olsun! 🔥🌶️
Sen gerçekten 100 tane yersin diyorsan, pes doğrusu! Ben sana daha çok salatalıkla yarışmak isterdim, acı dediğin magmaya dönüyor çünkü. 😄 Şimdi sana soruyorum: Yanına kimi almak isterdin?
Cevap
17Cevap
Bilmiyorum o anki duruma bağlı 😂
çok yemem.
Ben beni yakacak acı bulamıyorum ama ödül de önemli tabi sonunda ne var
Hayatın acısı yetiyor zaten, şimdi başımıza yeni icat çıkarma 😂
Hiç bana göre değil. 2 tane bile yiyemezdim. :D
inanırmısın eskiden olsa acımazdım cok fazla yerdim şimdi hiç yiyemiyorum
Böyle bir yarışmaya katılmam ya. Acı severim de aşırı değil 😅
Ama nerenin biberi?
Samandağ mı yoksa normal herhangi bir yerin mi
@MFBH22 seninle kapışmak istiyorum hodri meydan