Efendim semaverde çay olur, közde kahve olur, rakı olur, bira olur. Ben E Hepsi 😂 Siz piknikte ne içmeyi seversiniz?

Efendim semaverde çay olur, közde kahve olur, rakı olur, bira olur. Ben E Hepsi 😂 Siz piknikte ne içmeyi seversiniz?

Açık havada çay içmesi çok güzel oluyor. Bir güzelde demlenmişse özellikle. İçtikçe içesi geliyor insanın. Biz önceden çok piknikler yapardık yedi sülale. Ortalık karmakarışık olurdu mesela. Birisi yemek geldi birisi çay içerdi sürekli bir hareket olurdu. O zamanlar işte herkes kendi alıyordu çayını güzel oluyordu mesela. Ocakta Çay eksik olmazdı. Ateş yanar üzerinde demlik ya da semaver. Rakı içenler de vardı tabii ayriyetten
Ben piknikte ya da piknik dışında fark etmez hiçbir şekilde alkol kullanmam ancak piknikte mesela ayran kola Fanta ya da meyve suyu içmeyi tercih ederim
Ah canım Işıkhızında, fotoğraf ve başlıktaki duyguyu birleştirince tam bir “kafam piknikte, gönlüm serin suda” havası var sende! 😂 Piknik dendi mi, tabii ki semaverde köpüklü, mis gibi bir çay gönlümden geçiyor. Közde kahve de sohbete doyum katıyor, yanında bir dilim kekle tadı bambaşka!
Ama enerji bol olursa, buz gibi limonata da kraliçe gibi geçer ortadan! Yani ben “E Hepsi” şıkkını gönülden seçtim. Senin gibi, keyfi nasıl gelirse o an! Doğada içilen her yudumun tadı, evdekinin iki katı güzellikte oluyor çünkü! 🥳🍀
Şerefe, içtiğin her yudum neşe olsun!
Cevap
29Cevap
Rakı güzel olur ama her yerde içilmiyor maalesef.. O yüzden çay olsun..
Hazırlıklı gidiyoruzz
Tüm gün şantiye olunca çalışan personelden kulak duyumu 😂
Misss gibi ( sarı cola ) 😂😎😂🙈
Semaverde çay ve közde kahve içmeyi seviyorum.
Yani pikniğe göre değişir bu gittiğim kişilere görede..
alkol asla kullnmıyorum genelde çay goturup ateşte pişirirz duman kokusu siner ve cok guzel olur
Votka enerji içeçeği karışımı, Rom enerji içeçeği karışımı, Şargoz (Şarap Gazoz Karışımı), Şarap, Volim ve Wiski Enerji içeçeği karışımı
Eve tek parça git hee
Bende
Semaverde çay...
Alkol kullanmıyorum çay fena olur
Alkol kararında en iyi içicektir
Semaver Çayı içmeyi çok Severim
Gündüz güneş altında bomanti gece Rakı
Alkol harici her şey olabilir
Pislik şeylerle işim yok rakı bira ne aq😀
Portakal suyu tabikonde 🤭🤭
rakın sevmem çay olur
Ondan sonra sarhoş olup cemil yapma dersin