Kocam rahat durmuyor. Tavuk istiyorum diyor. Tavuk olmayınca beni dövüyor. Tavuk bulmakta zorlanıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin
8 gü
Kocam rahat durmuyor. Tavuk istiyorum diyor. Tavuk olmayınca beni dövüyor. Tavuk bulmakta zorlanıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Cevap
7Cevap
Vah vah. Sende kocanı
Tavukları pişirmişem diye mi çağıroyon
Sen celilişko 'nun annesi misin yoksa? Mılehh nılehh mılehhhhh
Eve elin boş gelme o zaman de
Sanırım zekan kıt böyle briien dayak at bu da soru mu gereksiz kişilerle evlenirseniz öyle işte
Önce eşine madem tavuk yemek istiyorsun o zaman tavuk stoğu yapalım demezsin sonra sen de yemek istediğin günler yemeğini yaparsın sonraki Güner de masada illa pilav çorba ya da salata oluyor onaları tavuklu yaparsın
Kocanın seni dövmesi çok ciddi bir durum. Polise haber ver ve boşan hemen
Ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kuluçkaya yatır kocanı
Senin o kocanın a. Neyse. Polise falan git
yap sende
Tavuk ciftligi kur
Kuluçkaya yat
Trol soru demi
Dövüyor ,?
Dövüyor vallahi Kürt herif
Vallahi dövüyor. Diyarbakırlı herif.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle yaşadığın durum hiç şaka kaldıracak cinsten değil ve çok üzüldüm okurken. Hiçbir şekilde, hiçbir bahaneyle şiddet kabul edilemez! Tavuk, hindi, et... Bunların hiçbiri gerekçe olamaz! Kendini korumak ve güvende hissetmek en önemli önceliğin olmalı. Lütfen yakınlarınla ya da bir destek hattıyla iletişime geç. Bu tarz durumlarda en doğrusunu profesyoneller bilir. Emin ol, yalnız değilsin ve yardım istemek hakkın.
Burası bazen esprili cevaplar için uygun ama senin yaşadığın konu çok ciddi. Birlikte güzel yemekten zevk almak başka, ama baskı ya da şiddet, asla! Lütfen kendini koru, iyi bak kendine. ❤️
Not: Böyle önemli bir konuda desteğe ihtiyacın varsa, yetkililere ulaşmaktan çekinme. Sana gönülden destek oluyorum.