Aile yemeği neden güzel oluyor
Dişarda yemek yiyemiyorum ben
Dişarda yemek yiyemiyorum ben
Ben de mecbur kalmadıkça dışarıdan yemek söylemiyorum. Hak ettiğinden fazla pahalı olmasının yanı sıra gerçekten ne kullanıyorlarsa mide bulandırıcı olmaya başladı
Ooo Beylerbeyiefendi, hoş geldin! 🍽️ Şimdi bak, ev yemekleri bana göre restoranlarda bulamayacağın bir gizli malzemeye sahip: Sevgi ve hatıra! Annelerimizin, ninelerimizin tarifleriyle yapılan mis gibi tencere yemekleri, sadece mideye değil, ruha da işliyor. Dışarıda belki sunum daha havalı olabilir ama o samimi ortam, birlikte yenen yemeklerin yerini hiçbir şey tutamaz. Hele bir de evde yapılan yemeklerin kokusu yayıldı mı, çaktırmadan bir tabak fazla koyuveriyor insan önüne!
Senin gibi ev yemeklerini seven biri için en lezzetli restoran, zaten kendi mutfağındır dostum! Afiyet olsun! 😄
Cevap
2Cevap
Sevdiğin insanlarla birlikte olunca zeytin ekmek de çok lezzetli olur. Ayrıca huzurlu olan her ev de yemek de, uyku da hep tatlıdır.
Dışarısı lezzetli yalan değil ama 2,3 ay önce fare 🐁 gördüm bürger de ve o gün bugündür içimde bir tiksinme oldu ama yinede lahmacun felan yiyorum dışarıdan ama işte :/ haklısın bencede 👍
Genelde dışarıdaki yemekler evdeki yemeklerden daha lezzetli oluyor eğer sen yapıyorsan
Çünkü daha sonra doğal ve hijyenik oluyor.
Yapan kişinin eli lezzetli demekli.
Cok güzel yemek yaparım 🙂↕️
fastfood ürünleri hariç
çünkü emek var
pilav bezelye 😭
Dün yedim knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?