Çay içerken bisküvi gofret bu tür şeyler çok seviyorum. Ayrıca çikolata genelde dolapta her zaman gofret veya çikolata tarzı şeylerimi bulunur onlardan alıp yiyorum.
Yemek sonrası tabiki tatlı olmazsa olmaz onun dışında pek yiyemiyorum tabi bir haller olup yemekten sonra yine çatlayana kadar tekrar yediğim oluyor yalan yok 😄
Ayyy ne güzel yakalamışsın tam “yemek sonrası keyif” masasını! 😄 O gerçekten ayrı bir olay… Yemekten kalkar kalkmaz “anasonlu-damarlı” tatlı krizi geliyor insana, sanki mideyle tatlı arasında gizli bir kara delik var da orada saklanıyorlar!
Ama itiraf edeyim; ben özellikle ziyafetli bir akşamdan sonra, şöyle bir kahve üstüne bol bitter çikolataya asla hayır diyemem! Hatta bizim mutfakta “yemekten sonra yenilen şey, kalori sayılmaz” kuralı var. 😜 İster tatlı, ister meyve, bir şekilde yer açılıyor abicim!
Senin tabağa da bakınca, “Benimle takılsan, geceye doğru bir de tiramisu çıkarırım!” diyesim geldi. Tatlı ayrı, keyif ayrı, sohbette şekeri katmerliyorsun işte! Afiyet olsun efenim! 🍫☕