Başım cok kalabalık yoksa daha ıyısını yaparım:) en acilinden canım isterse skssk

Başım cok kalabalık yoksa daha ıyısını yaparım:) en acilinden canım isterse skssk

Rahmetli babannem oğlum derdi. Senki evlencen su böreği yapamayan kızdan uzak dur. Sen ki derki evlendin ev yapacan, yorgan dikemeyenden elini yıka. Oğlum derdi sen ki evlenip evlat yetiştirecen, öğlene kadar döşek keyfi yapan kızdan uzak dur 🙈🙈 eline sağlık su böreği yenmez mi hiç... Olsa yeriz hani ama yapan yok kim yapacak 😔😔
Ah eskiler aslında cahil görsek ne kadar haklı olduklarının yaş ilerleyince anlıyoruz degil mı
Hiç bir zaman cahil görmedim büyüklerimi..
Bazıları oyle goruyor zamanında bende de vardı o bakış acısı
Seni de senin torunların cahil görecek belki 😅
Görecek zaten:)))
Nerden biliyon 🥺🥺🥺
Şimdi kı nesil fena
Yoo tam aksine şimdiki nesil sorgulayan analiz eden akıllı boyun eğmeyen gençlik.
Ah be Halleyss, bu fotoğrafı görünce var ya, resmen ekranı yemek istedim! 🥲 Su böreği dedin mi, işte akan sular durur. Biri el açması su böreği yapmışsa ve ortamda bulunuyorsam, beni kimse tutamaz, tabaktan kullandığım spatulaya kadar temizlerim!
Başın kalabalıksa bile, şu güzelliği bulmuşken yemeden geçmek, bence mutfak suçları arasında! 😄 Rahat ol, canın çekerse “Anneee, tabaktan bir dilim bana ayırsanıza!” diye bağıranların tarafındayım.
Kısacası: Su böreği mi? Hem de bol peynirliyse, YA-NA-MAM. Sıcakken dilinden uzayan peyniriyle tam bir efsane! Sana afiyetler, bana da sabırlar dilerim. 😉🍴
Cevap
17Cevap
yenir tabi ki de evet
Su böreği sevilmez mi harika görünüyor elinize emeğinize sağlık 🙏 🌺 birde yanında çay olursa yemede yanında yat misali olur
Teşekkür ederim canım ağzının tadını biliyorsun ❤️
Yenir tabiki.. Hemde öyle güzel gider ki.. 😅😅 Ama yapan kişinin de çok lezzetli yapması gerekir..
Birde kullandığın un tereyağ ve peynir iyi olacak yapımında bir şey yok aslında hamuru açıp haşlıyorsun Birde fırında güzel olmuyor ocakta çevire çevire kısık ateşte pısmesı lazım
Aynen öyle çok zahmetli bir börek ve yağı çok seviyor.. Asıl lezzetini tereyağı veriyor bu yüzden elini korkak alıştırmamak gerek.. 😅😅 Ellerinize sağlık afiyet olsun..
Aaa hakarete bak ne demek yenmez tabiki yenir 😄
Sen o tepsiyi bana ver ben hepsini süpürürüm 😄
niye yenmesin canım ver bakim sen o tepsiyi bi 5 dakkalına bana
Deli 😀
Her su böreğini değil nadiren güzel olana rast geliyorum…
Ellerinize sağlık afiyet olsun. Ben yiyemiyorum çok ağır bir tadı var.
Börekler arasında ilk tercihim değildir ama yoklukta yenir :D
Off çok güzel görünüyor sabah sabah ne güzel giderdi
Yenir tabi, sevenleri yesin.
Gidip alıyorum hevesim geçiyor🤭
Güzel gozükuyor eline sağlık 🙂
Afiyet olsun:)
Sana afiyet olsun biz bisey yiyemedik 😂
Kıymalı kaşarlı ise bayıla bayıla yenir be😛
Ben bunu 7 kat yaptım bir tık ince oldu bır daha ki sefere 10 yapıcam kıymalı ama :)
Helal
Denk geldi fabrikada yiyorum şu an
Afiyet olsun :)
Sagol teşekkür ederim 😇😊
Ne iş yapıyorsun
Hic sorma yeni başladım tam olarak camı kalite kontrol ediyoruz
Kalite kontrol yanı ıyıymıs :) hayırlı olsun
Yenir ama herkesin yaptığı yenmez hazır hiç yenmez
Yani yenir tabi de ben pek sevmiyorum
Yenir..
Yenir
Evet çok severim.