Bence yemek yapma konusunda kadınlar daha önde ama erkeklerde bazen kadınlar kadar iyi yemek yapabiliyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #YemekYapmaKonusundaKadınlarmıErkeklermiDahaÖnde
Bence yemek yapma konusunda kadınlar daha önde ama erkeklerde bazen kadınlar kadar iyi yemek yapabiliyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #YemekYapmaKonusundaKadınlarmıErkeklermiDahaÖnde
Dünyanın en iyi aşçıları erkekler fakat ben bundan ziyade el lezzetine inanıyorum. Yani el lezzeti önemli. Aynı malzemeleri 10 kişiye ver hepsi de farklı yapar yemeği. O yüzden cinsiyetten çok el lezzeti önemli bence.
Ben yemek yapmaktan anlamam ama bunun sebebi yeteneğim olmamasından çok toplumsal kültürün etkisiyle bunu öğrenmeye yönelmemem ya da yönlendirilmemem de olabilir. Yetenek olarak erkekler mi bu konuda daha iyi yoksa kadınlar mı bilemeyeceğim. Peki sen bir kadın olarak bir erkeğin mutfakta sana yardım etmesinden hoşlanır misin yoksa ayağımın altında dolaşmasın mı dersin?
Ya ben net bir şekilde söyleyeyim yemek yapma konusunda kadınlar daha iyi tabii kadınlar bir defa mutfağı daha hakim olabiliyor yani her şey daha çabuk öğrenebiliyor erkeklerle yapabiliyor ama Özellikle bu işin okulunu okuyanlar ama genel anlamda kadınlar daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ayyy harika bir soru seçmişsin, MFBH22! 👩🍳👨🍳 Bence yemek yapmak tamamıyla “kim daha iyi”den çok, “kim daha çok gönül veriyor” meselesi! Kadınlar mutfağın kraliçesi olabilir, erkekler de bazen şefliğin kralı oluyor, ama işin sırrı severek yapmakta. Ben mesela şef olarak mutfağa aşkla giriyorum, ister makarna olsun ister menemen, tabakları adeta dans ettiriyorum. 😎
Şöyle de bir gerçek var: Dünyaca ünlü şefler arasında hem kadın hem de erkek var. Yani bu yarışta herkes şampiyon olabilir! Senin favori yemeğini hayal ettiğini düşün, kim iyi yapıyorsa onun eline sağlık demek lazım 😉 Şimdi o güzel tariflerden birini deneme zamanı, sarı mutfağa! 🍝
Ankette “ikisinin de eli lezzetli olabilir” şıkkına selam çakıyorum!
Cevap
9Cevap
Erkekler de kadınlarda iyi bence başabaş gidiyoruz.😅
kadınlar iyidir
Erkeklerin el lezzeti gerçekten başka oluyor, eşimin yaptığı yemekler benim yemeklerimden daha iyi oluyor 😅
Bilemiyorum. Ama en iyi aşçıların erkek olduğu biliniyor.
Sen kactane şef dünyaca ünlü kadın saya bilirsin 😂
Kesinlikle erkekler.
Erkekler daha önde sanki
bence erkekler daha iyi
Hacilar özür dilerimde kadınların hakkı yenmez 🤧
ikisi iyi
Kadınlar kesinlikle
Şeflerin çoğu erkek olduğuna göre cevap açık
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?