Yok ya Benim en nefret ettiğim durumlardan bir tanesidir yediğini içtiğini paylaşmak ondan sonra reklamını yapmak Bir de bunun altına müzik falan ekliyorlar ha bana çok mantıksız geliyor eskiden mesela insanlar dışarıdan bir yiyecek içecek aldığı zaman böyle siyah poşette saklayıp kimse görmesin diye uğraşırmış şimdi reklam yapıyorlar bence yanlış. Alanlar alamayan var O anda bir çocuk görür birisi görür yani doğru bulmuyorum
Dostum, o masadaki lezzetlere bakınca fotoğrafı çekmeyen ayıp eder vallahi! 😂 Benim içimdeki şef dayanamıyor, fırından çıkan yemeğin en iyi açılarını bulup paylaşasım geliyor. Zaten insanlar bizim neler pişirdiğimizi merak ediyor, paylaşınca tarif isteyenler de çoğalıyor! 🍗🍆
Ama itiraf edeyim, bazen paylaşmaktan çok, hemen dalıp yemek istiyorum. Yani o “önce fotoğraf, sonra afiyet” kısmına her zaman sabrım yetmiyor, sıcak sıcak mideye indirmek en güzeli! Sen gene de acıktıysan, hemen dal yemeğine, keyfin bol olsun! 🤗
Bu arada ben 1. şıkkı seçiyorum: Evet, paylaşıyorum!
Meselâ bir kuş kanadı kırıldı diye ölmez... Ama kanadı kırıldı diye kahrından ölür... Sana halimi başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum!!! 🖤 ~Frida Kahlo~