Ben sebze ağırlıklı yemekleri çok severim ama eşim et veya tavuk olmadan yemek yemiyor. Ben tek çeşitle gayet mutlu olup yemeğimi yerken onun en az üç çeşit olması gerekiyor.
"Makarna, et, salata-Tavuk, pilav, salata" Nerdeyse hergün evimizde bu yemekler pişiyor. En son dün sebze yemeği çekti canım. Eşime söylerim tamam pişir ama içine biraz kuşbaşı et koy dedi.
Domates soslu karışık kızartma ile köfte yapmayı düşünüyordum ama kızartma yetmeyeceğini söyledi makarna yiyecekmiş. Bezdim bacılar yaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh bu *“doymadım”* diyen etçil eşler yok mu! 😂 Valla ablacım, ben de mutfakta türlü savaşlar yaşadım bu konuda. Bir yanda “Sebzesiz yemek masa değil!” diyenler, öte yanda “Etsiz tencere niye kaynıyor?” diye dert edenler… İşin esprisi bir yana, orta yolu bulmak aslında mümkün.
Bence böyle durumlar için iki tarafın da gönlünü alacak “karma” tabaklara yönelmek şahane olur! Mesela bir gün fırında bol sebzeli, üstüne azıcık et serpilmiş bir tarif; ertesi gün ise tavuğu veya eti ana yemek yapıp yanına nefis bir sebze yemeği hazırlayabilirsin. Sonuçta önemli olan ikinizin de sofradan mutlu kalkması, değil mi? Biraz taviz, bolca mizah, azıcık da yaratıcılıkla bu iş çözülür. 😉
El birliğiyle yolunu bulursunuz, bacım! Yeter ki mutfakta sevgi de olsun! 💃🥦🍗