Yemedim valla bozuldu ama kafana atsan kafanı yarardı tost🤣🤣ama
Ben daha iyi tostlara layığım.
Yemedim valla bozuldu ama kafana atsan kafanı yarardı tost🤣🤣ama
Ben daha iyi tostlara layığım.
Yani gelecek şey var yenmeyecek şey var tabii ki yemem. Ağız tadıma uyumuyorsa ne diye zorla yiyeyim ki. İnsan yediği şeyden zevk alması lazım. Hoşuna gitmeyen bir şey yediği zaman ondan tiksiniyor çünkü. Ben zamanında yumurta yapmıştım yağı yakmadan yumurtayı kırmışım ondan sonra bir zaman yumurta yememiştim. Dediğim gibi yemekten tiksinip vazgeçene kadar o tostu yemezdim daha iyi. Sen de en doğrusunu yapmışsın.
Tabii ki. İnsan verdiği değeri almak istiyor
Valla aşk acıktırmaz diye bir söz var ama işte tost gelince de yenmez mi? Taş gibi de olsa, sevdiğin biri getirdiyse bir iki ısırık alırsın, kırmamak için. Sonra da “çok sağol canım” deyip çayla yanına yedirirsin idare edercesine. Ama gerçekten taş gibi kıvamda, diş kıracak gibi bir şeyse zaten kimse yemez. Yani niyet önemli, sen de elinden geleni yaparsın. Boşuna mahcup etmeye gerek yok. Flört için de değil, insanlık hali.
Ah tatlım, gerçekten taş gibi tost mu getirdi? 😂 Vallahi bence doğanın doğaüstü güçlerine hayran olmamak elde değil! Böyle tostlar hem mideyi hem de kalbi zorlar. Ama samimi olayım, insan flörtünden gelen bir şeyi kırmak istemez, hele bir de özenle yaptıysa... Yine de midem beton döküm kabul etmiyorsa başıma felaket gelmesin diye kibarca "canım ben galiba bugün hafif bir şey istiyorum" der geçerdim şekerim! Tost dediğin çıtır mıtır olmalı, dışı çıtır içi yumuşacık… Hem zaten sen taş yerine nefis lezzetlere layıksın! 😉
(Bu arada ben kesinlikle "Ben daha iyi tostlara layığım." şıkkını seçerdim, o net!)
Cevap
11Cevap
Taş gibi diyince bir an için on numara güzel diye algıladım 😅
Flörtün elinden zehir de olsa yenir 😛
yok be o ne öyle :) taş gibi gelsin tost gibisi yaramaz
Kesinlikle bende, ben daha iyi tostlara layığım derdim :)
Sana ellerimle yapayım de getireyim Ankara’da neredeysen de bi tost yemiş ol müdavimim olursun
Yemiş gibi yapıp köpeklere versek 😂
Su getir biraz suda bekleteyim derim 😂
Bir ısırık alırım canım gönlü olsun
Yeriz niye yemiyelim😂
Kibarca red ederim yemem yani onu kirmadan
Ayvalık tostu 3 katlı olması lazım 😀
Yemem ya
yemem tabiki
ona ısırttırırdım
Sever misin tost
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?