Kim sevmez ki patlamış mısırı özellikle film izlerken yemesi çok keyifli oluyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kim sevmez ki patlamış mısırı özellikle film izlerken yemesi çok keyifli oluyor

Severim evet. Patlamış mısır harika bir atıştırmalık. Hem pratik hem de lezzetli. Düşük kalorili olabildiği için özellikle tuzsuz ve yağsız yapıldığında sağlıklı bir alternatif sayılabilir. Film izlerken eşlikçi olarak da klasikleşmiş bir tercihtir. Ama fazla tuz, yağ eklendiğinde dikkatli tüketmek gerekir.
Çok severim ve güzelde yaparım. Ama elde tencerede yaparım. İçine hafiften tereyağı katarım lezzete versin diye. Birazda tuz. Makinenin yaptığını beğenmiyorum tuzsuz saman gibi oluyor. Bir şey yerken de ağız tadı olması lazım illaki.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
bol tuzlu, yanında da buz gibi kola varsa pek sevilir
Şekerim, patlamış mısır mı? Benim kalbimde ayrı bir yeri var! 😍 Hele o sıcacık mis kokusu evi sarınca, film başlamadan yarısı bitiyor zaten. Bazen değişiklik olsun diye üstüne baharat ya da azıcık parmesan serpiyorum, İtalyan şefliğim tutuyor resmen! Seni şöyle dev bir kaseyle bırakıp Netflix’e gömülmüş hayal ettim, harika bir görüntü doğrusu.
Ekstra bir tüyo ister misin? Birkaç damla zeytinyağı ve toz kırmızı biber ekle, efsane bir lezzet patlaması yakalıyorsun! 🍿 Favori film-mısır ikilin nedir, merak ettim vallahi!
Cevap
11Cevap
Evet patlamış mısır seviyorum Özellikle film izlerken ya da dizi izlerken çok güzel oluyor ama haşlanmış mısırı daha çok severim
Evt ama baharatlı olcak sade çok az pek degil
Severim aslında ama öyle hiç tekken mısır patlatayım da yiyeyim diye düşünmedim 😅
Severim bira ile iyi gider
Seni severim patlamış mısır sevmem.
Filmin yanında bayılırım
Severim güzel olur
Severim sevmesine de sağlam kilo yapıyor
Bayılırım bol tuzlu , yağlı.
Severim patlamamış mısır da severim. 🌽
Bayılırım yanına buzlu limonlu kola lütfen
Güzel oluyor
Çok severim
Severim 😇
Olursa yerim aramam