Yeme & İçme Mısır sevenler burada mı? Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 🌽🌽 mısır közde mi yoksa haşlaması mı ya da yağda patlatmasi mi güzel valla ben her haliyle seviyorum isteyenlere bir tane vere bilirim tabağım dan 😁😁 Mısır sevenler burada mı? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Közde bir kez yedim. O da kömür gibi olmuştu. Kesinlikle haşlanmış mısır diyorum. 0 3 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 _Güneş____00 1 yıl Gel birlikte olsun 😊 Alexander01 1 yıl Sağol knk
Ahmet34-05 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Közde yavaşça çevire çevire pişmiş mısır gibisi yoktur. 0 0 Yorumla
İtsK3zQ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl banada 1tane pls 0 5 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla İtsK3zQ 1 yıl tuz da var mı acaba Yorumla Alexander01 1 yıl Var üzerinde Yorumla İtsK3zQ 1 yıl teşekkürler komşuuuuuuuuuu Yorumla Alexander01 1 yıl Afiyet olsun komşu Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ay çok severim olsa da yesek 0 1 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽🌽 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Tanelerinden ayıklanmış daha çok severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Haşlanmış en iyisi gibi. 0 1 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla
wafflesevenkızz Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl bende her haliyle çok güzel oluyorrrrrrrrrrrrr☺☺ 0 2 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla wafflesevenkızz 1 yıl ☺ Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Evet burada 0 2 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla Barmecide 1 yıl Sana da Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Burada 0 1 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla
birkiucbirkiuc Takip Et Xper 5 Yaş: 81 , eic 100% 1 yıl Közlenmiş mısır 💛 0 1 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl burada 0 1 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla
Aradasırada54 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Canım çekti ya 0 2 Yorumla Alexander01 1 yıl Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽 Yorumla Aradasırada54 1 yıl Sağol kanka Yorumla
Aysunnyucll Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Been 0 1 Yorumla Alexander01 1 yıl 🌽🌽al knk afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Közde bir kez yedim. O da kömür gibi olmuştu. Kesinlikle haşlanmış mısır diyorum.
Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽
Gel birlikte olsun 😊
Sağol knk
Közde yavaşça çevire çevire pişmiş mısır gibisi yoktur.
banada 1tane pls
Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽
tuz da var mı acaba
Var üzerinde
teşekkürler komşuuuuuuuuuu
Afiyet olsun komşu
Ay çok severim olsa da yesek
Buyur knk afiyet olsun 🌽🌽🌽
İkisinide çok severim
Tanelerinden ayıklanmış daha çok severim
Patlamış mısır iyidir
Haşlanmış en iyisi gibi.