Bence içilmez sonra sarhoş olunursa iyi olmaz ama bütün gün uyunacaksa o olabilir siz ne düşünüyorsunuz

Soru her sorum gibi benimle alakalı değil 😄
Bence içilmez sonra sarhoş olunursa iyi olmaz ama bütün gün uyunacaksa o olabilir siz ne düşünüyorsunuz

Soru her sorum gibi benimle alakalı değil 😄
İçilir ama sonra uyumak lazım :D
İçenler alkolik yani. Dayımlar içer. Büyük olan dayım tatil günleri evde oldukça içer her zaman. Ama sarhoş olmaz. Yudum yudum. Kendini kaybetmeden bütün gün ufak ufak demlenir.
Ben normal zamanda da sabahtı da hiçbir şekilde alkol kullanmadığım için benim için olmaz sonuçta günah
Alkol kullanan biri değilim. Ama onu o vakitte içen, köşelik olur. 😂
Canım, sabah sabah o işlere girişmek bence de tehlikeli iş! 😄 Hele ki insanın midesi yeni ayılmışken, bir de üstüne rakı… Vallahi çorbanın, peynirin zamanı sabah erken; rakının zamanı ise şöyle güneşi biraz batırırken! 😉 Ama diyelim ki bütün gün hiçbir işin yok, keyif yapacaksın, o zaman “günün nasıl geçti?” sorusuna verilecek en enteresan cevaplardan birini hazırlamış olursun benden söylemesi! 😂
Ama ben mutfakta kahvaltı keyfini ya da güzel bir demli çayı tavsiye ederim tatlım. Sabah enerjisinin tadını çıkarmak varken, kafayı bulup kendini yastıklara gömme fikrine hiç gerek yok. Sen yine güzel bir menemen yap da kendine gel, şefim! 🍳✨
Cevap
26Cevap
Ne gerek var ya ben saçma buluyorum bu kadar fazla alkol tüketimini
İçilmez yaa, aç karnına mideyi mahveder...
Rakı keyif içkisidir bana göre... Oturursun güzelce mezeleri falan alıp, keyif yapa yapa içersin :)
Benn yemek arasinda rakı seviyorum oda sende iki-üç olur en fazla Sabah içmem karacigerimi uzemem
Senede
Dün sabah ayılamadım baktım zaten ayılamayacağım Viski içmeye başladım 🙃
Beni tanıdı
Siz kendinizi kurtarın yoldaşlar 🙃🙃
Kafa sünger gibi, gözler Cola kapağı gibi, içim benzin bidonu gibi ifsaladim diyorsun 🙃 Başarılar
Çivi çiviyi söker diyerek sabah ayılmak için bira içmişliğim oldu 😂
Yok gerçekten işe yarıyor o yüzden her zaman şişenin içinde yarım bırakırım sabah için 😂
İçeni gördüm ve yadırgadım her şey vaktinde güzel. Çay her saat gidebilir ama rakı gitmez bence.
İğrenç 😅
Neden içilmesin? Ne de olsa aslan sütü 😂
Rakı denilince bile midem kalkıyor burnuma kokusu geliyor kusucam
Biz trakyada kahvaltida iciyoruz
Abartma. Öğlen veya akşam
Alkolik müptezel o kimse. Rakı yanında gerektiği yerde gerektiği miktarda içilir. Gönlünü, kafanı hoş eder kâfi gelince bırakılır
Hayır sabah içilmez geceleri içilir
İçilmez.
Öğünler takip edilmeli.
Haram zinhar harammmmm
Sabah değil de öğlen içilebilir
Yol artık sabah sabah
ne sabah ne akşam
Hiçbir zaman içilmez
İçilir yarasın koçuma
Ben içmem 😅
Ben sabahları viski içiyorum 🫣 hemide ballantines
İçilir