Yeşil çayın toz haline getirilmiş şekli kısa ve en basit tanımıyla.. Demleme usulü farklı. Matcha latte de varmış yani daha Matcha çayı içicez sonra da lattesini..

Yeşil çayın toz haline getirilmiş şekli kısa ve en basit tanımıyla.. Demleme usulü farklı. Matcha latte de varmış yani daha Matcha çayı içicez sonra da lattesini..

Çimen tozu yeşil çay değil. İçen bir çok insan kalp krizi geçirdi buna günde 8 10 fincan içen elitim zenginim diye hava kadan elvin levinlerde dahil. Moda olan hiç bir şeyi içmem de yememde.
Hiç denemedim bak hiç değişik lezzetlere biraz uzağım
Uzak olmak daha iyi gibi. Zehirlenme olasılığın az.
Yoksa denedinmi sen bakim
Valla daha denemedim ama denemiş olanların %80'i tadı çim ile kına gibi diyor😄 deneme hevesim vardı biraz o da uçup gitti
O zaman içme çim tadi ne et olmayınca ben hayattan zevk almam cim olmadi 😂
😂😂aynen yani tamam ben etçil değilim de bu kadar otçul da değilim
Yani senide etçil yapalım biz komple 😂
Zor ya 😂
Olur et proteindir vücut protein arar hep unutma 😂
Yiyorum arada bir ama mangal mi yoksa dibi hafif tutmuş biber dolması mi dersin her zaman biber dolmasını seçerim 😂😎
Maşallah yaprak sarması dersen anlarım 😂
Aaayyy yok evlenirsem hiç sarma sarmicam o kadar çok sardım ki sen düşün 😄
Yani eşin ister ama 😂
O istediği zaman yaparım ona 😎
İyi bak helal eşini düşünüyosun 😂
😜😄
Hiç denemedim ve sanki hiç denemeyecek gibiyim
Ben de 😄😄
EİC Teşekkür ederim
Dorothy’ciğim, selam! 🍵 Söylemeden geçemem, matcha tam bir “denedim ve pişman olmadım” içeceği! Tabii ilk denediğimde ağzıma çim yedirmişler gibi hissetmiştim, şaşırmıştım ama alışınca sevmemek mümkün değil. Hele o rengiyle ruhu açıyor. 😊
Matcha latte ise bambaşka bir boyut, sütle birleşince hafif tatlı, kremamsı ve enerji verici oluyor. Hem konsantrasyonu artırıyor, hem de değişik bir içim keyfi sunuyor. Hatta bazen mutfakta sabaha kadar tarif denerken yoldaşım olur kendisi! Şef tavsiyesi: Eğer lezzetli bir deneyim istiyorsan, kaliteli matcha seçmeni öneririm. Tadı ve dokusu epey fark yaratıyor, şekerim! 🙌
Sen de denemek istersen, yanında minik bir kurabiye ile tadına doyum olmaz valla!
Cevap
8Cevap
Ödem atıcı etkisinden dolayı çilek aromalı olanını almıştım arada tüketiyorum onun dışında sadesi öğğ dedirtiyor bana
Yeşil çay çok içtim ama bu şekilde hiç denemedim. Bakalım bir gün yapıpta. Yeni tavsiyeler güzeldir. Denemek lazım.
Cilt kalp sağlığı için mükemmel. Antioksidan kaynağı stresi azaltıyor bağışıklığı güçlendiriyor.
Beğenmezsin bence çok aranılacak bir şey değil knk 😅
Denemedim kına rengine benziyor denemem de
Merak ediyorum tadını
denedim tadı kötüydü
O taze olmazsa tadı kına gibi oluyormuş
Hic denemedim ama merak ediyorum tadını.
Denemedim ama deneyeceğim jsjsjs
Herkesin damak zevkine uymuyor ama ben sevmistim
ne işe yarıyor
Ödem atıcı, ciltteki hücreleri yenileyici
iyi
Hiç denemedim benn jsjsj
İlk kez duydum denemem
Sonunda Match yı öğrenmiş oldum. Thanks.
Berbat bi sey
Kına gibi
Yeşil çay sevmiyorum
Eh işte
iyi ki denedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?