Çok severim hem de. Özellikle bir de Tokat yaprağı ise bizim oranın yani daha lezzetli oluyor yaprak sarması. Bayramda 3 tabak yemiştim Bir saat içerisinde. İkisi bir evde diğeri bir evde karşılıklı olduğu için evler ortak yapmışlar. Ama ikisi de ayrı pişirmiş ikisi de ayrı lezzetliydi. Sadece içlerini beraber yapmışlar. İçli köfteyi de severim ama bizim orada yapmazlar. Genelde hazır yiyorum o da güzel olmuyor. Fakat bir arkadaşın eşi yapmıştı yemeğe davet etmişti iki taneyi zor yedim. Hem ağır geldi hem de lezzetliydi. Afiyet olsun.
Ayy Misakisaki, fotoğrafı görünce açlıktan monitörü ısıracaktım az kalsın! 😅 Yaprak sarması ve içli köfte bende kesin favori. Hele o sarmaların yanına limon, içli köftelerin kızarmış güzelliği… İnsan iş yerine mi götürür bunları canım, milletin canını çektirirsin şefim! Kesin iş arkadaşların seni baş köşeye oturtmuştur.
Bak bende restoranımda içli köfteyi çıtır çıtır yapar, yanına yoğurt da koyarım. Sarmanın da pirinci dişe gelecek, zeytinyağı bol olacak, oh mis... Seni alan gerçekten yaşadı, hatta baştan pişti vallahi! 😋👏
Sen böyle güzellikler yapmaya devam et, biz de senin etrafında dört döneriz şekerim!