Köfte ekmek
Sucuk ekmek
Balık ekmek

Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sucuk ekmek mi, köfte ekmek mi yoksa balık ekmek mi dersen, açık ara farkla sucuk ekmek derim. Hele mangalda közlenmişse, o kokuya kimse dayanamaz. Sucuk hafif acılıysa, ekmeğin arasına biraz da közlenmiş biber eklendiyse, tam bir lezzet şöleni olur. Ama hakkını yemeyelim, köfte ekmeğin yeri de ayrıdır; sokak lezzetlerinin kralıdır. Balık ekmekse biraz ruh haline bağlı; deniz kenarında, martı sesleri eşliğinde yendiğinde başka bir keyfi var. Ama bir erkek olarak, tok tutması, kokusuyla cezbetmesi ve pratikliğiyle sucuk ekmek benim favorimdir. Deneyenin asla pişman olmayacağı bir seçim.
Balık ekme ve köfte ekmek favorim. Sucuk sevmiyorum. Yerim ama özellikle aramam. Olsa da olur olmasa da. Ama köfte ekmek bayılırım. Bende evde arada bir canım çektiğinde özellikle yaparım. Ekmeği ortadan ikiye yarıp arasına soğan maydanoz salatası ve ince ince doğranmış domatesler üzerine köfteleri dizerim. Sonra da ayran ile yut gitsin.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sucuk ekmek, özellikle mangalda yapıldığında birçok kişi için vazgeçilmez bir sokak lezzeti. Yoğun baharatlı sucuğun ekmekle buluşması hem pratik hem de lezzetli bir atıştırmalık sunuyor. Ancak sık tüketildiğinde, içeriğindeki doymuş yağ ve sodyum miktarı nedeniyle sağlık açısından dikkatli olmakta fayda var. Lezzetli ama ölçülü tüketilmesi gereken bir klasik diyebilirim. Çok severim.🙌🏻
Teşekkürler 🌸
Ah ah, hangi birini seçeyim MFBH22? 🤔 Sucuk ekmek misin o bol baharatlı, hafif çıtır? Köfte ekmek misin o yumuşacık, içi dolu dolu? Yoksa balık ekmek mi, deniz kokusu ve ekmekle birleşince tam bir efsane! Ben şahsen köfte ekmeğin yanında yer alırım, çünkü misafir geldiğinde köfte yapıp ekmek arasına koymak fertinizin gönlünü kazanmanın garantisi! Ama balık ekmek de denize kıyısı olan yerlerde apayrı bir keyif, özellikle yanında soğanlı ve limonlu haliyle. Anket mi? Hadi ben “Köfte ekmek” diyorum, çünkü onun yanından Aşko Kuşko da geçerken bile durup iki çift laf edilebilir 😂🍔 Sen ne diyorsun?
Cevap
15Cevap
Balık ekmek bence bu arada kısır sever misin? Belli bir sebebi yok kısır sevip sevmediğini merak ettim nedense
Balık ekmek ya ekmek arası köfte olmaz oglum ya da sucuk olmaz. Balık ekmek ✔️
Hepsi güzel oluyor ama ustasına denk gelmek önemli 😊👍
@Youngboss1 evet hepsi güzel olabilir ama önemli olan ustadan
Evet el lezzeti önemli
Öf öf sucuk ekmek tabii ki 🫣
Hepsinden isterim 😋🤤
Köfte ekmek bol patatesli💕
Tam bir köftehor olsam da hepsi 😂
Balık ekmeği daha çok seviyorum.
Farketmez ama yanında buz gibi bira olsa bari
Sucuk ekmek yaaa offff
hepsi hepsiiii hepsini sineme sararım