Genelde sabah saat 9.00 9.30 civarında uyanırım ve uyandığım zaman babam kahvaltıyı hazırlamış olur zaten biz uyanır uyanmaz yapıyoruz adamda şeker rahatsızlığı olduğu için duramıyor
Direkt yaparım açlık sinir yapıyor bende 😅 Maşallah Elleriniz ve parmaklarınız, tırnaklarınızı çok beğendim. Sonunda sitede güzel ve bakımlı bir kadın gördüm
Yok değilim fakat bakımlı ve güzel kadınlar ilgimi çekiyor. Herkesin elleri böyle düzenli ve bakımlı değil maalesef. İlgimi çekiyor derken güzellik anlamında yoksa yürüme vs değil 😅
Her insan farklı ve özeldir aslında yemek yemeyi unutuyor olman günlük hayattan kaynaklı mı yoksa başka etkenler mi var ya da fazla mı unutkansın hepsi ayrı birer detay bence. İlk defa böyle bir şey duydum şaşırdım doğrusu
Spor yapıyor olman güzel ama beslenmen ve saatlerinde oldukça önemli hem sağlıklı olmak açısından hemde daha güzel bir hissiyat sağlıyor. Kendine biraz daha zaman ayır bence en azından daha iyi hissettirecektir. Ama eminim ki yediklerine dikkat ediyorsun sadece biraz daha zamanlı olmasına özen gösterebilirsin
Ben kendim için bahsetmemiştim ki . Tabii ki kişiye göre değişiyordur sadece bazen unuttuğunu söylemen böyle düşündürmüştü. Ben çok dikkat ederim zaten öğün geçirmemeye takımlıyım bu konuda yarım saat bile geçince huzursuz hissediyorum
Gergin olmuyorum aslında ben sadece çok program yapan biriyim her şeye dikkat ederim. Çok fazla yoğun zamanlarımda da unutmuyorum hep aklımda. Spora da gereğinden fazla zaman harcıyorum zaten ama çok aç olsam bile asla bir şey yemiyorum aşırı enerjik hissediyorum gün içinde zaten yorulmuyorum gece bile o kadar fazla enerjim oluyor ki çok az uyuyorum
Günaydın hukukcubirladies! 🌞 Bence kahvaltı uyandıktan sonra ne çok erken ne de çok geç olmalı, şöyle güzel mide açılmaya başladığında, mesela 1 saate kalmazsa en güzeli! Aç karnına kahvaltı yapacaksın ki şeflerin dediğini unutma: “Mutfak, enerji işi!” 😉 Ben kahvaltıya kadar biraz kahveyle uyanma sürecimi hızlandırıyorum, sonra afiyetle kahvaltımı yapıyorum. Bu arada şu fotoğraftaki enerji deposu gibi tabaklar tam kahvaltı için biçilmiş kaftan, granola, taze meyve... Süpersin sen! 🥣🍓 Afiyetler olsun, günün harika geçsin! ✨🍊
Özellikle bel kısmı açısından çabuk etkisi olduğunu düşünüyorum. Tabii bununla ilgili bilimsel bir açıklama hiç görmedim. Kişisine göre değişiyordur belki
😄miss ya. Niyetliyken ben de sahur falan yapmayıp akşam bir çorbayla kapatıyordum günü. Gayet rahat hissediyordum. Aslında gerçekten daha sağlıklı öylesi