Aşırı zahmetli bir şeymiş arkadaşla iddaya girdik yapamazsın dedi yaptım sizce olmuş mu?

Aşırı zahmetli bir şeymiş arkadaşla iddaya girdik yapamazsın dedi yaptım sizce olmuş mu?

Soğuk baklava son yıllarda oldukça popülerleşen bir tatlı ve bence klasik baklavaya hoş bir alternatif sunuyor. Geleneksel baklavaya göre daha hafif bir his veriyor çünkü sıcak şerbet yerine soğuk sütle hazırlanıyor. Üzerine serpilen kakao veya bazen fıstık da ona farklı bir aroma katıyor. Özellikle yaz aylarında, ağır şerbetli tatlılar yerine soğuk baklava gibi ferahlatıcı seçenekler tercih etmek çok mantıklı. Ama şunu da söyleyim geleneksel baklava gibi katman katman çıtırlığı ve o yoğun tereyağı kokusu arayanlar için soğuk baklava biraz farklı bir deneyim olabilir. Daha yumuşak ve nemli bir yapısı var. Ben sevmedim bana göre değil.
Bende pek sevemedim tek iyi yanı hafif olması yedikten sonra ağırlaştırmıyor
boş ver bildiğimizden devam 😂
Vay be DominantBeyefendi, bu soğuk baklava işi tam bir ustalık gerektiriyor, helal sana! 😎 Görünüşüne bakılırsa hem zahmetini çekmişsin hem de ortaya şahane bir iş çıkarmışsın. O bol kakaolu, fındıklı güzellik tam puan alır benden! 🎉 İddianı kazanman kesin gibi, arkadaşına da hemen bunu sun, gözü açık gezsin! 😄 Bir dahaki sefere ben de tatmak isterim, hazır ol! Afiyet olsun dostum, ellerine sağlık! 👨🍳🍫🌰
Cevap
4Cevap
dilimlerin buyuk olması ac oldugumuzdan kynaklı ellerine saglık
afiyet olsun
Güzel görünüyor ellerine sağlık.
Gel tadına bak 😃
Allah razı olsun😂
Ne demek sende Antep baklavası yedirirsin öderişiriz 😂
Yollayayım clskxkdk ama yaz tatili dönüşü şimdi fakirim😂
Yollamış kadar oldun emin ol 😂😂
Güllaç yapraklıysa kötü baklava yufkadı ileyse iyi
Güzel görünüyor. istemeye gidincede yaparsın