Pirzola
Biftek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pirzola, özellikle kemiğiyle piştiğinde lezzetli ve aromatik bir tat verir. Yumuşak ve lezzetli et dokusu, genellikle fırın ya da ızgara şeklinde pişirildiğinde harika olur. Genelde etin doğal tadı daha belirgindir.
Biftek ise, daha yoğun ve sert bir yapıya sahip olabilir, ama içi yumuşak ve sulu olduğunda çok lezzetli olur. Eğer iyi pişirilmiş ve doğru şekilde marine edilmişse, biftek de muazzam bir seçenek.
İkisi de çok lezzetli! Genelde daha yumuşak ve lezzetli bir et arıyorsan, pirzola; biraz daha yoğun ve etli bir deneyim istersen biftek iyi bir seçenek olabilir.
Pirzola bence harika bir et türü. Özellikle doğru pişirildiğinde hem çok lezzetli hem de şık bir sunumu oluyor. Kuzu pirzola biraz daha yağlı ve aromatik, dana pirzola ise daha yoğun ve etli bir tada sahip oluyor. Izgara, fırın ya da tavada hızlı pişirme yöntemleriyle çok iyi sonuç veriyor. Yanına da güzel bir garnitürle iyi de olur.
Kuzu eti.. 'ikisi arasında pirzola.. Biftek yapması bir tık zahmetli yumuşatma' azim Marine ister.. Pişirmesi önemli.. Pirzola daha pratik ve yumuşak.. :))
tat olarak pirzola başka ama ben bifteği daha çok seviyorum, ne kadar garip değil mi? :))
Cevap
12Cevap
Pirzola
Ben kesinlikle pirzola derim pirzolanın yerini tutmaz ha biftek de güzel ama pirzola daha güzel tabii ki
Kuzu pirzola... Kg fiyatı da 1.400 TL olmuş markette, kasapta.
Biraz yağlı yerinden pirzola harika olur.
Pirzola bayılırım yapan olsada yesek
Karnım avıktı
Pirzola
Pirzola
pirzola
pirzola
İkisi de
Pirzolaa
Biftek tabiki 😇
Biftek.🤤
Biftek.
Hepsi.. 😕