Karadenizlilerin kürt nefreti?

Şimdi başımızdan geçen bir olayı anlatayım ben karadeniziliyim ( ordu) 3lü arkadaş kız grubumuz var biri tokatlı diğeri kürt (mardin) 1bucuk sene önce kürt arkadaşımızın dayısı sehit oldu. Karadenize gezmeye benim memleketim olan orduya gelmiştik ailem orada yaşıyor iki arkadaşımla birlikte yani üçümüz bizim evde kalacaktık 5 gün falan sonra İstanbula dönecektik ( aynı evde oturuyoruz) pazara geldik üçümüz annemin ihtiyaçlarını alıcaz kürt arkadaşımın dedesi aradı adamda türkçe bilmiyor o yüzden arkadaşım kürtçe konuştu dedesiyle hal hatır sordu yüksek sesle de konuşmuyordu. Karadenizli iki genç kıza ters ters baktılar bir tanesi yanına gelip "bu hangi dil dostum bilinmeyen bir dilm mi) dediler. Kız da kürtçe bu dil bilmiyorsanız öğreteyim demiş. Biz o sira onu kaybetmiştik pazarda eve geldiğimizde anlatti bize. Sonra akşam eve dönerken arkadaşıma bir hayvanın kürtçesini sordum bir dayida oturuyordu orada kızın yanına gelip "pkklimisin sen" diye sordu. Kız da hayır dedi dayı sert bakışlarıyla inşallah deyip gitti arkadaşım bilmiyorum birden bire ağlamaya başladı niye ağladın noldu falan diye sorduk (dayısını hatırlamış ağlamış) o akşam çok ağladı.
Karadenizlilerin kürt nefreti?