Şimdi ne zaman görsem bir Türk erkeği Türk kızlarının çirkin bakımsız olduğunu söylüyor ya da bir Türk kızı aynısını erkekler için söylüyor. Sürekli yabancıları övme kendmizi yerin dibine gömme durumumuz var. Bir türlü birbirimize çamur atmayı bırakamıyoruz. Neden böyle_? :d:D
Cevabın nedir?
+1 yılKişileri birbirine karşı kutuplaştıran sebepler insanın karşısındakinden doğru sesi çıkaramamış olmasıdır. Kadınların, temel olarak erkeklere karşı oluşturduğu başta düşmanlık, onların bu dünyada erkek karşısında fiziki olarak pek de güçlü olamadığı durumudur; dolayısıyla onlardaki hınç/düşmanlık duygusunun başlıca filizleri tecavüz olgusundan beyinlerine kazınır.
Kadınlar fiziki olarak kendini katiyen bir erkeğin durumunda hissedemeyeceği için, veya onu bu yönle şekillendiremeyeceği için, bu durumu bir şekilde onun özelliklerini örtbas etmeye çalışarak kendine göre düzenlemek zorunda kalır. Fakat erkeğin durumu bu gidişata, özgürlüğünün yıkılmasına karşı elverişli değildir; o yaratılıştan beri özgürlükleriyle baş başa doğa karşısında kendine bir yol ve korunma bulmuştur daima.
Kadının erkek karşısında işlediği ve sonucunda ona kin beslediği hata, onu tamamen kendi şahsi istekleri karşısında görebilme ve şayet bu olmazsa onun üstünde kendini ortaya katabilir bir "yasa" veya tam istediği olana kadar üzerinde oynamalar yapılabilir bir nesne gibi görebilme veyahut haklılık gerekçesinde görebilmesidir.
Kadınların erkekler üzerinde bu kadar oynama, onun kişiliğini beğenmezse kendi elleriyle giydirme davranışları öncesinde annelik duygusuyla karışmış bir zihnin, elde ettiği erkek üzerine de kurulabilir olduğunu düşünmüş ve nitekim yansımış olmasıdır.
Erkeklerin doğası kadınlara nazaran daha az kıskançlıklarla, nefret duygusuyla donatılmıştır. Onların başta kadınlar gibi kendi hemcinsinden çukura kazılma gibi endişeleri yoktur. Ne var ki günümüzdeki erkeklerin kadının karşısındaki en az bir kadının ona yaklaşımındaki tavır geriş kadar, aşağı bir tarafının olmadığı gözler önüne serilmekte.
Günümüz için, bu durumun ilişkinin başlangıcı için "seçiçiliğin" kadın tarafından olmasından kaynaklı bir köpürme, isyan ve nefret edicilik olarak görüyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsorun şu..
erkekler hanımları yabancı rus kızları ile etkilerken..
kızlarda yabancı erkekleri öne sürüyor ):
sorun bundan
ama sonucta gidip ailesinin onayladıgı bir türk kızı ya da türk erkegi ile evleniyorlar
hayaller paris
gercekler türk erkegi ya da türk kızı01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısın :D
Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı. Canimi skan turklere hakaret edilmesi gecen birisi dyo ki ozeke gel bende gelmiycem dedim kezban diyor al buyur :) sanki zorundayim onla izelde konusmaya böyle erkeklerden tiksiniyorum suratim burusuyo resmen bunlari gorunce onun disinda kendi irkim seviyorum turkleri ve turk olmayi musluman olmayi seviyorum :) baska milletlere muhtac miyiz ki? Oyle bir halleri var ki sanki turkler yabancilara muhtac sanki turk olmak alt kademe insan olmak sanki turkler disinda bütün milletler ustun insanlarmis gibi davraniyorlar hepimiz insaniz tek bir sekilde bir baskasindan üstün olabilir bir insan o da ancak iman ile ALLAH aski ile samimiyet ile dosdoğru olmak ile olur neden baskalarini ustun görüyorlar?
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın söylediklerine ben de katılıyorum
+1 yılKezban diyen erkekler yabancıları..
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
bunlardan ibaret sanır. .
Türk erkekleri ni beğenmeyen kızlarda yabancı erkekleri
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
bunlardan ibaret sandıkları için kötüluyor lar.
Her ırkın milletin güzelide cirkinide var..03 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- +1 yıl
durumlar böyle işte:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
72Cevap
Çünkü : Eski osmanlı beyefendileri yok ettiler ve Türk erkeği dediğimiz sapıklar hükümeti eline aldılar. 99% kompleksli olduğu için her zaman kendi karısını/kadınlarını günah kecisi olarak görür. Hür yaşayan turistleri görünce iyice aşağılamaya başladılar. Bakire isterler ve sonra yatakta tecrübesiz olduğu için onu aldatırlar. Türk kadını ne yapsa ne etsr nasıl görünse onların gözünde eşekten daha düşüktür.
Kadına saygı , değer, hürmet, dürüstlük, sadakat ve sevgi 0 olduğu için bundan böyle bir nefret var.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkekolar.com/.../kekolar-22062015-7.jpg
ohantekten.com/.../...%BCrbanl%C4%B1-kezbanlar.jpg
Birbirleri ile tekme tokat kavga etseler, patlamış mısır alıp seyrederim..11 Yorumla- +1 yıl
:)))) güldürdün ya
Bunun kız ya da erkek olmaktan çok Türkiye'nin kendisi ile alakalı bir durum olduğundan emin olun.
Türkiyede hayaller batıda ki kadar rahat ilişkilerden ki maddi seviyeler olsun kültür olsun el vermez gerçeklerde arap kültürü kadar kapalı Batı kadar açık Türk kadar ortada kalmış böyle buna benzer binbir türlü saçma sapan şey02 Yorumla- +1 yıl
Hmm değişik yaklaşım oldu teşekkürler
+1 yılKarşı cins beklentileri büyük. Zengin olcak kaslı olcak yok böyle yok şöyle yakışıklı olcak giyimi böyle olcak Diyor Tr Kızlarımız ama biz Tr erkekleri de sizden hanımefendilik bekliyoruz giyimi kuşam düzgün olsun ama itici olmak için her şeyi yapıyor kızlar. Sözün özü yabancı Kızlar rağbet görüyor bu yüzden
02 Yorumla- +1 yıl
değişik yorum oldu teşekkürler
- +1 yıl
Objektif yorum :-D :-) eig seçilebilir miyim
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Hayaller ve gerçekler. Genellemeyi abartıyoruz. bir iran kızı bir arap kızı bir hindistan kızı da tarzım değil inanılmaz derecede tarzım değil mesela. Her yerde var güzel ve çirkin. ama gerçekten kaç çeşit ülkeden insan tanıdığınla alakalı. bunları söyleyenlerin çoğu televizyonda falan gördüklerinden bahsediyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur.. Teşekkürler
- +1 yıl
anladım zatenn site değiştiriyo :)
+1 yılBaşkasının yumruğunu yemiyen kendininkini balyoz zanneder got kaldırmanın anlamıyok
https://www.youtube.com/watch?v=EA_OW-crM3c
1 namuslu onurlu erkek 2- hanım hanımcık eli eteğinde kız
buunlardan 2 si de yoksa toplum çarpışır herşey tip ve seks değildir @kırmızıojeli hanım muhım olan insan olabilmek01 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılBizim erkekler rus kızları diyor buna karşılık kızlarda italyan erkek diyor neyse rus kızlar bize bakmayacağı için vede italyan erkekler onlara bakmayacağı için yine birbirimize kalıyoruz😂😂😂🔫🔫🔫🐤🔫🐵🔫🐴🔫
21 Yorumla- +1 yıl
hiç sorma kuzum ya valla doğru dedin :D
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. o dediğin doğru ama sadece burada oluyor
mesela bir kız için arkadaşım diyen biri o kızı gerçek hayatta görse dibi düşer ağzı açık kalır
aynı şekilde kızlarda öyle hayatı boyunca sevgilisi olmamış kimi görse üstüne atlayacak ama burada ağır abla takılıyor yapmayın arkadaşlar biraz kendiniz olun03 Yorumla- +1 yıl
yani gerçekçi bir yorum teşekkürler
+1 yılhiç kimöse şunun farkında değil dimi özün ne türk dinin ne müslüman bitti sen onların gözünde terörist ve barbar türksün bitti istediğin kadar ben insanım de istediğin kadar avrupa kültürü ile yaşa türk kürt ve arapsan işin bitti istenmiyorsunuz bunu kabullenin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye halkı tahammülsüz kuralsız ve aptal türk erkeği de kızı da aptal anlamsız duyarsız ve yetersizdir. Ne politik ne ekonomik ne sanatsal hiç bir yeteneği ilgisi yoktur farklı pencerelere sahip olan kendini geliştirmiş olanlar istisnadır. Yabancıları övüyoruz çünkü insana değer veriyorlar çünkü yaşam kalitesini arttırıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılErkekler ulaşamayınca direk mındar diyorlar kızlarsa jensen ackles gibi adamları aradığından oluyor sanırım ya :) Şimdi jensen'la kendimi kıyaslıyorum bizim kızlar haklı bir erkek olarak bize bakıyorum bizde haklıyız :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah güzel yorum
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Türk toplumu esasen çoğu konuda ayırım noktalarını bulur ve buradan yürüyüp nefret etmek için bir bahane bulur.. Genel toplumsal kalitesizliğin yansıması işte.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkürler cevap için
+1 yılBen nefret etmiyorum.. beynim sulandi, fenalik geldi, ödüm koptu gibi sozlerimi bir kerede anlayacak baska bir millet tanimiyorum... begenmeyenlerde sadece laf icin bence..
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum haklsınız :)
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen türk erekleri veya başka ülkenin erkekleri diye ayrım yapmıyorum ama nefrette etmiyorum birazcık hoşlanmıyorum hepsi okadarcık nefret yok bende :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha süpersin kuzum😂
+1 yılTürk kızları diyosun? Heeee hani % 80 i agir vasitali kezban olan . Allahım ya :) varya bir bence hazırlıcam kezban lık üstüne orda anlatır umarım nedenini :) Allahın arkadaşım ları kim bilir göğüs kılları bile vardır bunlarda ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Allahın kezoları olacak t9 kafadan yaziyir yanlis oldu :)
- +1 yıl
Annen türk
Türkiye Türk kızlarının çoğu kezban olduğu için böyle oluyor, Özünü aymamış olan Türkmenistan Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan Orta Asya Türk kızlarında hiç bir şekilde kezbanlık yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
:) katılıyorum
Bir kere bile Türk kızına laf atmamışımdır, hatta o tarz sorularda sürekli ben Türk kızlarından yana olmuşumdur.
Bir erkek, bir kıza sinirlenip öyle soru açıyor sonra kompleks yapıp kızlar karşı soru açıyor bu böyle büyüyüp gidiyor aslında. :D21 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa nedir bu düşmanlık 😂
+1 yılBende hic oyle bir algi yok evet sagda solda öyle yorumlara denk geliyorum o fikri empoze etmeye yemin etmiscesine caba sarf edenler var. tuhaf..
03 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bir türlü barışamadık birbirimizle 😄
- +1 yıl
Daha simdi bitanesine yorum attim. Sorunda doldum orda patladim 😄😄
- +1 yıl
Hahaha😂
+1 yılBizim toplum böyle , kız erkek ilişkisinden kaynaklanmiyo genelde Böyleyiz hep bir yabancılara duyulan hayranlik
01 Yorumla- +1 yıl
evet maalesef
+1 yılBu kız türk mesela.
https://pic.ask-book.com/photos/919715S.jpg22 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :D
- +1 yıl
Aynen. :D adı ceren güleroğlu
Hem yerin dibine gömüp hem Türk olmayınca ay bu Müslüman değil Bunla evlenemem (özellikle kızlar) moduna giren tek milletiz bence😄
02 Yorumla- +1 yıl
Türk olup müslüman olmadığını söyleyenler de var. d
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yabancı erkekleri tanıdıkça Türk erkeklerinden daha da soğuyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
hmm peki :D
- +1 yıl
Yabancı erkeklerin çükü daha deyerli ve tatlı sizi cahiller
Odun erkekler ile kezban kızlar diye birbirini aşağılayan iki taraf % 98 ihtimalle birbirleriyle evlenirler
22 Yorumla- +1 yıl
Acı gerçek
- +1 yıl
👍🏻 haha
+1 yılbencede öyle türk kızları yabancı erkekleri beğeniyor
türk erkekleri yabancı kızları beğeniyor
Bu bir döngü bence :D01 Yorumla- +1 yıl
sanırım..
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirimize çamur atıyoruz ama dönüp dolaşıp geliyoruz :D
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
çamur banyosu cilde iyi gelir
Türk erkeklerini soydaşım olmalarından dolayı seviyorum sadece.
01 Yorumlacanımsın :)
Hiçbir zaman kimseyi milliyetine göre kötülemedm çok kaliteli insanlar tanıdım Türk olarak kadın da erkek te karakter meselesi bu
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın..
+1 yılBen milliyetçi ve dindar
Komünist ve ateist olarak ayırıyorum yerli malı yurdun mali her erkeğin türk sevgilisi olmalı12 Yorumla- +1 yıl
hmmm.
- +1 yıl
Düşündürücü sanırım...
+1 yılBen Türk kızlarını seviyorum ama amerikan ingiliz bayraklı tişörtler giyen, sürekli mervelere gidenler ve kara çarşaflılar hariç.
01 Yorumla- +1 yıl
peki..
Yok valla ben kimseden nefret etmiom dierlerini bilemem
02 Yorumlabazıları ediyo kuzum :D
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir Türk erkeğini ezmedim ama ezilirsem gomerim 😄
01 Yorumla- +1 yıl
ov :D
Kıymet bilmemek bunun adı sanki yabancılar on numara konuşmaya başlandığı zaman kültürel farklılar ortaya çıkıyor sonra ne varsa kendi insanımda var diyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
milliyetle değil zihniyetle benim derdim. zeka ışıltısı olunca türbanlı hanımla bile muhabbet ederim normalde o kadar karşı çıkmama rağmen. bana zeka yerine hatlarını gösteren hatundan uzaklaşıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinden nefret etseler ne fayda? Gene birbirimize...
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef tilki- kürkçü dükkanı ilişkisi :D
Kustah davraniyoruz hosgoruden cok uzaklastik. Boyle tabi birbirimizden uzaklasiriz.
01 Yorumla- +1 yıl
haklıısın
Benim öyle bir duygu beslediğim felan yok o aptal deli gençlerin bir birlerine olan aşklarının yan etkisi :)
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir :D
cunku cidden asi bir milletiz birbirimizede tahammulumuz kalmamis. ama yabanci biri olsun karsimizda dunyanin en iyi en anlayisli en ozgurlukcu dusunceye sahip insanlari oluyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın.. Teşekkürler
+1 yılYabancı özentisi değilim yaa.. Bana ne onlardan.. :-)
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun kuzum
Kendilerini baya komik buluyorum. Bence ciddi bile değiller, keyfi saçmalıyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Haha cansın ya
Güldürdün 😄😄
+1 yılBu durum sadece bizde yokmus :D mesela fransızlarda fransiz kizlarini öyle buluyolarmis :D
04 Yorumla- +1 yıl
ilginçmiş onlar da çirkinse yaniii:D
- +1 yıl
Aynen :D onlarda kendi kizlarini ukala felan buluyolarmis. bir keresinde bir yorumda gormüstüm:
"Damn. French girls are very ugly" bu yorumu kaç kere okumustum sjsjsj - +1 yıl
Vay be :D neyse hala bir umut var:dD:d
- +1 yıl
Aynen :D:D
Ne kadar pis dersen de yine o türk kızı ve erkeği birbiriyle evlenecek kaçınılmaz son.
02 Yorumla- +1 yıl
yani evet..
Türk erkeklerini seviyorum. Bence ideal baba adayları onlar. Elin gevşeği ile evlenmek istemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
:) güzel
+1 yılAynı hisse sahibim iki tarafından birbirine karşı kızgınlığı bıkkınlığı var
02 Yorumla- +1 yıl
aynen nedir bu kin nefret:d
- +1 yıl
İki taraf da tutarsız bende de var biraz bu hisler doğru insanı bulunca kaybolacaktır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda bence yazmayı düşünüyorum artık :) hayret ferda ve amounu etiket yapmamissin :) evet bir kendi yumurtasını beğenmeme durumu var herkeste.
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ne zaman ferda ile amounu etiket yaptım ki bir yerlere?
+1 yılbenden nefrete eden Türk kızlarından bende nefret ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 😄
türk kızları çok ama çok nazlı oldukları için olabilir mi__?
02 Yorumla- +1 yıl
bilmem :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlak, saygi, hosgoru insanlik kalmamis da ondan.
Avrupalasiyoruz ondan bence.02 Yorumla- +1 yıl
Medenileşmek adı altında etnik ve ahlaki unsurlarımızı unutuyoruz haklısın
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle, ahlak yok dusunce yok. Insan igneyi once kendine, sonra cuvaldizi baskasina batirmasi gerekirmis.
Ne demek yo bir insana cirkinsin, ben hayatimda daha boyle bir kelime kullanmadim bile. Tamam rahatsiz oldugumuz konular yok mu var, ama bu sekilde olmaz. Zaten yanlis oldugumuz konular da yine ahlaki unsurlarin kaybi ve avrupai yasam tarzi ozentileri..
Türk kızlarının biraz fazla abartmasından ve triplerinden kaynaklanıyor bence :S
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de aşağılıyor ama
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Annen demi öyle herkes kendi annesinden bilir işide
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yine birbirimize kalacağız.
Çok da şey yapmaya gerek yok shjsj01 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Hayır. Sadece yokluktan ne yapacaklarını şaşırmışlar
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha olabilir
+1 yılHayır bu sitedekiler kendini biraz elit sandığı için böyle
01 Yorumla- +1 yıl
peki
Birbirimizden nefret ederiz ama yine sonunda birbirimize kalicaz
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef
Benim öyle bir görüşüm yok beni karıştırmayın lütfen lütfen 😎
02 Yorumla- +1 yıl
peki :D
Kendisi ile barisik olmayanlardir oyle sahislar... Kendi irki ile sorun yasayanlardir.
03 Yorumla- +1 yıl
bir de neyin ne olduğunu bilmeden ırkları karıştıran , nerede yaşayan , insan hangi ırka sahip onu bilmeyen boş konuşanlar da var.
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. buyuk asklar nefretle baslar terımınıu yalnız anlamıslar
01 Yorumla- +1 yıl
ahahah olabilir
+1 yılbirbirlerini itin g*tüne sokarlar yinede birbirlerinin peşinde koşarlar :D anlamak na mümkün :D
01 Yorumla- +1 yıl
:/ :/
+1 yılmalesef son zamanlarda gelişen bir akımdır bu. Sanal hayatın yayılması ve teknolojinin gelişmesinin getirdikleri diyelim.
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Türk kızlarının büyük çoğunluğu kendini erisilmez goruyorlar tabii bunda biz Türk erkeklerinde suçu var ama yabancı kızlarda bu yok
02 Yorumla- +1 yıl
Tamamen toplumla ve dini inançla alakalı olduğunu düşünüyorum
Türk kızları benim Eşim, Kardeşim, Ablam, Başka ırka gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
:) güzel
ben türk kızlarını seviyorum öyle bir durum yok :))
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel:D
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri