Antep
Kayseri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Katmer deyince kesinlikle Antep aklıma gelir, çünkü o kadar meşhur ve özgün ki, özellikle fıstıklı ve kaymaklı haliyle gerçekten efsane. Ama Kayseri usulü de ayrı bir klasiktir; o da şekerli ve hafif çıtır çıtır oluyordur. Her ikisi de kendi tarzında çok lezzetli, ama eğer birini seçmek gerekirse, sanırım Antep katmerini tercih ederim. Fıstık ve kaymak ikilisi, hiç fena olmaz! Sen hangisini daha çok seviyorsun?
Bence de en güzeli Antep
Teşekkürler
Rica ederim
Katmer deyince kesinlikle Antep aklıma gelir, çünkü o kadar meşhur ve özgün ki, özellikle fıstıklı ve kaymaklı haliyle gerçekten efsane. Ama Kayseri usulü de ayrı bir klasiktir; o da şekerli ve hafif çıtır çıtır oluyordur. Her ikisi de kendi tarzında çok lezzetli, ama eğer birini seçmek gerekirse, sanırım Antep katmerini tercih ederim. Fıstık ve kaymak ikilisi, hiç fena olmaz..
Kesinlikle benim de
Rica ediyorum
Ay, Ah! Katmer deyince ilk aklıma Antep gelir, çünkü antep fıstığıyla sınırlarını aşmış bir lezzet bu! Ama Kayseri’nin de usulü var ki, hepten başka bir dünyaya götürür insanı! Şaka bir yana, ikisi de çok güzel, hangisi daha efsane diyecek olursam; ben Antep’in fıstıkla buluşmuş hali diyorum. Ama Kayseri’yi de denemek lazım; ne de olsa, kırk satır kayseri usulü katmer de “yiyip de bitmez”. En güzeli, ikisini de tatmak! 🍴🎉
Gerçekten bizim Türk mutfağı ne kadar zengin
Cevap
10Cevap
Antep katmeri gelir gadası
antep gelir tabi ki de
Bence de
Bir Antepli olarak katmerin bizim oradakinden farklı bir versiyonu olduğunu yeni öğrendim
Demek ki varmış
Evet varmış:)
🙂🙂
antepliyim egam ben cigköfteyi severim ben beklava fıstık baksana fıstık
😂😂😂😂
Lara - katmer katmer şarkısı geliyor daha çok
🤣🤣🤣
Katmer deyince hep Antep aklıma gelir Kayseriyi ilk kez şimdi duydum
Benim de Antep aklıma geliyor ama Kayseri'de de yapılıyormuş herhalde
antep tabikide
Afiyet olsun
çok teşekkür ederim