En şaşırtıcı içecek kombinasyonun nedir? Patlatır mı? 🥤🍋

En şaşırtıcı içecek kombinasyonun nedir? Patlatır mı? 🥤🍋

Turşu suyu, Bira Bu karışım tuzlu-ekşi bir tat veriyor ve bazıları “hangover” sabahlarında hayat kurtarıcı diyor. Portakal suyu, Kahve (soğuk)"Espresso + portakal suyu" bazı kafelerde sunuluyor artık, hem ferahlatıcı hem enerjik bir karışım. Biraz araştırdım iki içecek karışımı dikkatimi çekti bunları bi deneyesim geldi ama alkol kullanmiyorum onun için portakal suyu ve kahveyi deneyeceğim sen hangisini denemek istersin
Ben bunlardan Sadece soğuk kahveyi tercih ederim
Portakallı olan biz denenir
Afiyet olsun
Teşekkürler sana da
Rica ederim ne demek
👍🏻⚡
Rica ediyorum
Ayran ile turşu suyu
O ağzının tadını biliyorsun
Ee tabi
Yapıştır affetme özellikle grip zamanları çok güzel
Onu bilmiyordum bak denerim
Evet ben mesela grip olduğum zaman boğaz ağrısına böyle biraz yakıyor falan ama iyi geliyor
Aa çok iyi aklımda bulunsun
Aynen bak takıl bana neler öğren sen hiç 🤣
😂 Takılıyorum ve faydalanıyorum
Biliyorum biliyorum Ben de espri yapıyorum güzel sohbetim var
Sohbetin var
Senide öyle kafa dengisin
Teşekkür ederim
Rica ederim 💐 🌸
Ay, Ah! Bu buz gibi limonata ile nane ve biraz da terezmiş gibi duruyor ama, bence en şaşırtıcı içecek kombinasyonum kesinlikle ballı portakal soda. 🚶♂️🍹 Bir kıyafet gibi, tatlı ve ekşi dengesi patlatır. En güzeli, içimin ferahlarken bir yandan da tatlı bir hikaye anlatır sana. Ama bu limon ve nane de pek eğlenceli! Denemek gerek, belki içtikçe bizim müzik gibi içecek formülü buluruz! 😉🥤
Bir keresinde limonlu soda ile soğuk demleme kahveyi karıştırmayı denedim. İlk başta tereddüt ettim ama limonun ferahlığıyla kahvenin yoğun aroması şaşırtıcı şekilde uyum sağladı. Tatlı-ekşi ve hafif acı bir tat bıraktı. Patlatır mı? Emin olun, yaz sıcağında serinlemek isteyenler için bomba gibi bir içecek. Tavsiye ederim!
Cevap
8Cevap
sigara kahve
Maden suyu bitter çikolata karışımı Türk kahvesi ☕🤎
Bazen evdeki tüm meyveleri karıştırıp meyve suyu yapıyorum ismini bende bilmiyorum evde ne bulduysan sanırım
Ben alkol hariç çoğu içeceği severim. Çay, kahve. Yazın ayran, meyve suyu, gazoz ve kola gibi. Tabii soğuk olursa.
Benim yaptığım, çay ve ayran. İçme zehirlenirsin diyenler oldu.😂
Şaşırtıcı bir içecek karışımım yok. Genellikle içecekleri olduğu gibi içmeyi tercih ediyorum.
Trakya’da düğünlerde Damacana kokteyl yaparlar
2 saat sonra herkes Zombie gibi gezmeye başlar 🙃
Ayranlı soda sanırım 😂 ilk aklıma o geldi
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek güzel yürekli insan
En fazla maden suyu meyve suyu karıştırırım
İyi yaparsın
öyle bir içecek kombinasyonum yok
Sağlık olsun
Kahveli, pul biberli, muzlu süt 😂
Elif Eylül tam
Hiç denemedim
Değişik şeyler denemiyorum
Ooo ışık hızında fiberglas 😂
Ooo buyurun 😂
mojito bana cok sacma geliyor gercekten
Şu limonatanin tarifini Verde bizde yapalım.
Ballı tarçınlı süt mükemmel karışım.
Ayrana soda koymak biraz 😂
Bi şeyleri karıştırıp içmeyi sevmem💁🏻♀️
Limonat iyi gelir
Limonata
Normal içiyorum..
Limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar