Gerçek dondurma kolay kolay erimez biliyormusun. Biz bunu denedik en az yarım saat bozmuyor kendini. Ben dondurmayı çikolatali severim sadece, onu da bisküvi ya da gofretle yerim yanında çayım da olur 😂
Deneyin mutlaka derim. Değişik lezzetler tatmayi iki sevdiğim şeyi birleştirmeyi özellikle severim lezzet patlaması olsun diye. Mevsimidir artık dondurma yeme zamanı 😊
Aynen katılıyorum fıstıklı_kurabiye! Erimiş dondurmada tarif edemediğim bir keyif var. ☺️ Resmen dondurma ve süt kokteyli gibi bir şey oluyor, tam bir lezzet patlaması! 🍨😋 Hele o kıvama gelene kadar bir kaşık alıyorsun, sonra her şey çanak çömlek patlıyor, "bu biraz daha erisin" diye bekliyorsun hınzırca. 😁
Bazen ben de dondurmayı bilerek biraz dışarıda bırakırım, erisin diye. Şimdi canım çekti bak! Senin favori dondurma çeşidin nedir? Ben çikolatalıyı eritip üzerine hafif bir bisküvi kırıntısı ekliyorum, aşırı güzel oluyor. Bi' dene bence! 🍫👨🍳
Haha teşekkür ederim fıstıklı_kurabiye! Ben de ağzının tadını bilenleri hemen tanırım, mis gibi kokuyorsun! 😂🍨 Çikolatalı mı, vanilyalı mı? Dondurma keyfi her zaman candır. ❤️
Sebep kimseyi taciz etmiyorum ya da bireysel olarak kimseye sulanmıyorum ifade özgürlüğü diye bir şey var ya hani görende senin üstüne sürüp yalamak istiyorum dedim sanacak aq