Yeme & İçme Türk kahvesi yanına ne tercih edersiniz? Gaydiary Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çikolata lokum vs Güncellemeler1 yıl Güncel Türk kahvesi yanına ne tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sigara sadece 1 1 Yorumla Gaydiary 1 yıl Oda makul bir tercih tabi ki teşekkür ederim
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bitter severim gadası 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Sadece sigara 1 3 Yorumla Gaydiary 1 yıl Ben kullanmıyorum ama oda keyif veriyor diyolar Yorumla TheMurad 1 yıl Zevk meselesi hocam Yorumla Gaydiary 1 yıl Doğrudur Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Çikolata veya lokum 1 2 Yorumla Gaydiary 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl lokum ve sade soda 1 1 Yorumla Gaydiary 1 yıl Soda mı hmm teşekkürler Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. lokum 1 1 Yorumla Gaydiary 1 yıl Teşekkür ederim güzel olur yanına Yorumla
ÖğretmenHanimKizzzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Soda 1 2 Yorumla Gaydiary 1 yıl Harika teşekkür ederim Yorumla ÖğretmenHanimKizzzzz 1 yıl 😇 Yorumla
daphy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl bitter çikolata 1 1 Yorumla Gaydiary 1 yıl Güzel seçim Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yayladağı lokumu 1 1 Yorumla Gaydiary 1 yıl Teşekkür ederim afiyetle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kahve sevmem 1 3 Yorumla Gaydiary 1 yıl Peki ya çay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arada Yorumla Gaydiary 1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 881 cevap paylaştı. Cörçil 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Çikolatalı kek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sigara sadece
Oda makul bir tercih tabi ki teşekkür ederim
Bitter severim gadası
Sadece sigara
Ben kullanmıyorum ama oda keyif veriyor diyolar
Zevk meselesi hocam
Doğrudur
Çikolata veya lokum
Teşekkür ederim