Lezzetler kapışıyor. Tarafını seç!
Çikolata
Lokum

Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lezzetler kapışıyor. Tarafını seç!

- **Lokum**: Türk kahvesinin en klasik eşlikçisi olan lokum, kahvenin acılığını tatlılığıyla dengeleyen bir lezzettir. Lokumun çeşitli aromaları ve renkleri vardır, ama gül, portakal, limon, fıstık, ceviz gibi seçenekler en popüler olanlardır.
- **Su**: Türk kahvesi içmeden önce veya sonra bir bardak su içmek, hem kahvenin tadını daha iyi almak hem de kahvenin vücuda olan etkilerini azaltmak için iyi bir yöntemdir. Su, kahvenin ağızda bıraktığı tortuyu temizlemeye ve kafeinin susuzluk hissini gidermeye yardımcı olur.
- **Çikolata**: Türk kahvesinin yanında çikolata yemek, hem kahvenin acılığına hem de çikolatanın tatlılığına bir kontrast oluşturarak damakta hoş bir tat bırakır. Çikolatanın bitter, sütlü, fındıklı, karamel gibi çeşitleri vardır, ama kahvenin yanına en çok bitter çikolata yakışır.
- **Kuru yemiş**: Türk kahvesinin yanında kuru yemiş yemek, hem kahvenin aromasını hem de kuru yemişin besleyiciliğini arttırır. Kuru yemişlerin fıstık, badem, ceviz, kaju, antep fıstığı gibi çeşitleri vardır, ama kahvenin yanına en çok fıstık yakışır.
Ben çikolata seviyorum. Ama kek de güzel gidiyor.
En iyi cevap için teşekkür ediyorum
KızlarSoruyor bazı zamanlar size de sıkıcı geliyor mu? ↗ bende beklerim
bitter çikolata
Cevap
4Cevap
Türk kahvesinin yanına bitter çikolata yakışır
Lokum, ama çifte kavrulmuş Antep fıstıklı Cafer Erol marka lokum olmalı.
çikolata
Kahve sevmiyorum
Lokum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar