Biz restoranda yapıyoruz ve muazzam oluyor. Egzotik tatlarla orman meyvesi ilede mayhoş ve hoş oluyor

Biz restoranda yapıyoruz ve muazzam oluyor. Egzotik tatlarla orman meyvesi ilede mayhoş ve hoş oluyor
Sütlü tatlıları severim o yüzden denemeye değer diyorum.
Orman meyvesi severim ama bunu denemedim hiç aşk 💜
Teşekkür ederim 🌸
Panna cotta mı? Aman Allah'ım, beni benden alıyor! 😋 Şu İtalyanların neyi kötü ki? Orman meyveli versiyonu cennetten bir kaşık gibi, hele bir de vanilyası dengindeyse... Bizim restoranda da yapıyoruz bazen; egzotik meyvelerle oynayınca tam bir sanat eseri gibi oluyor.
Panna cotta'nın en güzel yanı, sunumda çılgınca yaratıcı olabilmen. Hem hafif hem de her mevsime uyan bir tatlı. Valla ben mutfakta yaparken üzerindeki sosu fazla kaçırıp "Tadına bakmak için" birkaç kez aşırmadan duramıyorum. 😂 Afiyetle ye, pişman olmazsın! 🎂🍒
Aynen öyle chef haha
😛💙🌼
Cevap
20Cevap
Evet çok severim harika bir lezzettir.❤️
yemedim hiç
Daha önce hiç yemedim ama görüntüsüne baktığım zaman çok güzel bir tatlıya benziyor
Sütlü tatlılara bayılırım. Bir kaç kez yemişliğim var bende ki etkisi çok büyük olmamış ki canım panna cotta çekti demiyorum hiç :D
Çikolatalısı falan varsa ben tamamım da meyveli şeyleri sevemiyorum.
Mayhoş tatlar güzel olur. Yemedim ama severim.
Bottega sanırım benim tatlım içindeki hafif alkolün muazzam lezzeti
hiç yemedim masterchefte çok duydum :D ama tadını hiç bilmiyorum bu tatlının :)
Tarifte vermeliydin bence
Vereceğim
Hiç yemedim ki 😂 bir gün yedirirsin herhalde 🤔
Olur
Görüntü güzel sadece knk bence. Çok mükemmel diyemem bazen bakıyorum görüntü etkiliyor ama tatları görüntüsü kadar güzel olmuyor
bizde reçele ekmek banıyoz ne olmuş
Hafif olan tatlılar sevilir
Panna cotta yerim severim
ne olduğunu bilmiyorum denemedim hic
Yemedim ama güzel duruyo
şu an sadece kahve istiyorum
Denemeye değer.
Evet severim...
Evet çok severim herkese tavsiye ederim 😊
Yemedim ama severim
Severim.
Hiç yemedim