Yeme & İçme Taze badem sever misiniz? Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Öglen arasi bir pazar turu yapayım dedim ama öncesinde bankaya gidip kredi çeksem de iyi olurmuş 😒Bir badem keyfimiz vardı onu da elimizden almış hain enflasyon😒Ahh minik bademim Taze badem sever misiniz? Cevapla Banka Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Oldukça çok severim gadası 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sevmem.. İşlenmiş severim. Bana GDO gıdalar ile gelin :D 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😄 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok seviyorum kendim Çok toplamışlığım var ağaçlara tırmanıp bu yüzden gerçekten en güzel nimetlerden diyebilirim 2 0 Yorumla
rmzbjk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Keşke sadece badem keyfiyle kalsa daha nice keyiflerimizi çaldılar yanlış bir zamanda doğmuş nesilleriz çok hemde 😏 1 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl çok severim özellikle iri olanları güzel oluyor biz buna çağla deriz, bol tuzla yenirse tadına doyum olmuyor cidden 1 0 Yorumla
kuğuum Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 68% +1 yıl Çok severim ama yine görünce tüylerim diken diken oldu bir bu bir şeftali Allah'ım😖 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Bizim köyde bedava tonlarca var sıkıldım badem yemekten 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet severim. Şu fiyata bak be eminim almanyadada 60 euroya satıyorlardır , batı biiz ğısğaniyoooo 1 0 Yorumla
Gökçeeeeeem Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 3 tane çağla badem çektiririz artık yeter napalım 😪 1 0 Yorumla
schizoboys Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 72% +1 yıl Şu hayatta en sevdiğim şey taze badem ve erik ama ilk çıktığında dediğin gibi ateş pahası oluyor. 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Tuzu da yanında verirsen bayılırım. Vermezsen olmaz 😂 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. sevmem'mi.. Ülkemde oldugum zaman yerdim. Eksi eksi.Göz hakki var adam vermedi mi? 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çok severim ama bu mevsimde taze bulmak zor.. Geçen yıl bayağı fazlaydı.. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben badem yiyemiyorum 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Neden🤔 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Lezzetsiz geliyor bana Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Severim. Kas için gerekli 😅 1 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Taze badem🤔 Yorumla Shadowman__ +1 yıl Çağlanın içinde bulunan magnezyum kalp için toplar ve atar damarlar için oldukça faydalıdır. Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Hmmm bilmiyordum yani tazesinin bu etkisini Yorumla Shadowman__ +1 yıl Ama gel görki tercihim kurusundan yana 😅 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Kurusunu artık 100 gr dan fazla alamadigimiz icin ksjfjd Yorumla Shadowman__ +1 yıl Hiç sorma 🙄 Protein tozları bile uçtu gitti. Neyin bulkunu nasıl yapacaksak artık Yorumla
İnanna80 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Bu ülkede halen şaşıracak bişeyler bulduysan ne mutlu sana.. 1 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Bu badem değil ama çağla. 1 3 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Çağla kayısı ve badem meyvesinin olmamış haline denir mesela kayısı çağlası badem çağlası gibi taze anlaminda kullanılır Yorumla sanal_şeysi +1 yıl Ve işte görseldeki şey çağla. Başka bir adı yok bunun Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ok Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Çok severdil taaki fiyati görünceye kadar 2 0 Yorumla
TheGoodDulMan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Kabuklusu bağımlı yapar denemeyin ☺️ 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Sadece kavrulmuş severim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erik olur badem yiyemem ki 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ağacına çıkıp yerdim göbekli olmadan önce 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Çok severim hatta en sevdigim sey 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yani severim de olmasa da aramam 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet en sevdiğim ❤️ 0 0 Yorumla
gokhan_online Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Severim ayni zaman da cig badem uber faydalidir. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Biraz 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Severim 🤗 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Severim ya 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Evet severim. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Oldukça çok severim gadası
Sevmem.. İşlenmiş severim. Bana GDO gıdalar ile gelin :D
😄
Çok seviyorum kendim Çok toplamışlığım var ağaçlara tırmanıp bu yüzden gerçekten en güzel nimetlerden diyebilirim
Keşke sadece badem keyfiyle kalsa daha nice keyiflerimizi çaldılar yanlış bir zamanda doğmuş nesilleriz çok hemde 😏
çok severim özellikle iri olanları güzel oluyor biz buna çağla deriz, bol tuzla yenirse tadına doyum olmuyor cidden
Çok severim ama yine görünce tüylerim diken diken oldu bir bu bir şeftali Allah'ım😖
Bizim köyde bedava tonlarca var sıkıldım badem yemekten
Evet severim. Şu fiyata bak be eminim almanyadada 60 euroya satıyorlardır , batı biiz ğısğaniyoooo
3 tane çağla badem çektiririz artık yeter napalım 😪
Şu hayatta en sevdiğim şey taze badem ve erik ama ilk çıktığında dediğin gibi ateş pahası oluyor.
Tuzu da yanında verirsen bayılırım. Vermezsen olmaz 😂
sevmem'mi.. Ülkemde oldugum zaman yerdim. Eksi eksi.
Göz hakki var adam vermedi mi?
Çağla değil mi buuu 🤤🤤🤤
Çok severim ama bu mevsimde taze bulmak zor..
Geçen yıl bayağı fazlaydı..
Ben badem yiyemiyorum
Neden🤔
Lezzetsiz geliyor bana
Severim. Kas için gerekli 😅
Taze badem🤔
Çağlanın içinde bulunan magnezyum kalp için toplar ve atar damarlar için oldukça faydalıdır.
Hmmm bilmiyordum yani tazesinin bu etkisini
Ama gel görki tercihim kurusundan yana 😅
Kurusunu artık 100 gr dan fazla alamadigimiz icin ksjfjd
Hiç sorma 🙄 Protein tozları bile uçtu gitti. Neyin bulkunu nasıl yapacaksak artık
Bu ülkede halen şaşıracak bişeyler bulduysan ne mutlu sana..
Bu badem değil ama çağla.
Çağla kayısı ve badem meyvesinin olmamış haline denir mesela kayısı çağlası badem çağlası gibi taze anlaminda kullanılır
Ve işte görseldeki şey çağla. Başka bir adı yok bunun
Ok
Çok severdil taaki fiyati görünceye kadar
Alaydın 2 kilo yerdik şimdi.
Tuzlu kavrulmuş daha çok hoşuma gidiyor
Kabuklusu bağımlı yapar denemeyin ☺️
Ekşi oluyorlar pek sevmem
Evet, çok severim. 😋
Sadece kavrulmuş severim
Çağlasını da işlenmiş halini de severim
Erik olur badem yiyemem ki
Bu yıl zengin olucam sanırım 😊
Taze olan her şey güzeldir
Evet severim tuz banıp yemek güzel..
Ağacına çıkıp yerdim göbekli olmadan önce
Evet kendi kirip yemeliyim ama
Çok severim hatta en sevdigim sey
Yani severim de olmasa da aramam
neyseki sevmiyorum :)
Daha önce hiç yemedim.
Evet en sevdiğim ❤️
Çağla o çağla.
Bayılırım.
Kuru badem severim 🤩
Severim ayni zaman da cig badem uber faydalidir.
Çağla pazara düşmüş.
Biraz
Bahçede var beleşe
Bademi sevmem, resmen bayılırım
Hiç görmedim yemedim
sevmem
Severim 🤗
Severim
Sevmem
Severim ya
Bayılırım
Severimm