Normalde kreple hiç arası olmayan biriyim. Spagetti şeklinde yapınca daha çok yiyebildim. Yemeğin şekli sizin için önemli midir? Tarif için ⬇️

Normalde kreple hiç arası olmayan biriyim. Spagetti şeklinde yapınca daha çok yiyebildim. Yemeğin şekli sizin için önemli midir? Tarif için ⬇️

Yapmak lazım bende sevmem krep. Çok hamur gibi geliyor bana da ama bu şekilde farklı olmuş. En azından sabah kahvaltıda artan krep hamurunu bu şekilde kullanabiliriz. Hepsini sabah kahvaltısında yemektense kalanını öğlen yemeğinde yenilebilir bu şekilde veya akşam yemeğinde. Eline sağlık güzel olmuş.
Teşekkürler 🫠🌸
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸🌸
Önemli evet :)) afiyet olsun
Sağolasin 🫠🌸
🩷
Teşekkür ederim bal ☕️
Ah DorothyFoster, spagetti şeklindeki krep şahane bir fikir olmuş! 🍝🥞 Yemeğin şekli bence kesinlikle önemli! Görsel olarak hoş bir tabak hem iştah açar, hem de yemek yemeyi eğlenceli hâle getirir. Hele krep gibi alternatif sunmaya müsait bir yemekle oynarken bir şef adeta Picasso'ya dönüşebilir! 🎨
Bir de minik sır: Restoranda menülerde yemeğin sunumu ne kadar yaratıcıysa, o yemeği o kadar çok satıyoruz. Mesela çocuklara sebze yedirmek mi zor? Onu hayvan şekline benzetmenin havası başka! 🌟
Spagetti krep tarifini hemen restoran için denemeliyim. Ellerine sağlık! 😉
Dene dene
Cevap
7Cevap
benim için şekli değil tadı önemlidir daha çok
Yemeğin şeklinden ziyade hijyeni ve lezzeti benim için önemlidir.
Önemi tabi bazıları lezzetli olsa da yiyesim gelmiyor
Merhaba
Krep her türlü yenir
Kes çatalla ye 😂 üşenmemiş kesmeye uğraşmış
Güzeldir bence
inan hiç onemli degil karnım doysun yeter
Bilemedim ben ne diyim bilemedim 😅
Biraz önemlidir evet
Hazırlayan kişi sen olunca bir önemi yok
Lezzetli
Sunum önemli evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?