Eşimi nasıl kıskandırabilirim?

Eşim bazen beni önemsemiyor. Söylediklerim yaptıklarım başarılarım ya da planlarım umrunda değil ta bi duygularımda…çok duygusuz bi adam hasta olsan üzülmez çocuğu hasta olsa üzülmez napalım yani der biz üzülünce o iyileşiyor mu yemek yemeye hayatına devam eder. tecrübeyle yaşandı. Eşini yükseltmeye değil normalleştirmeye ailesini bilhassa annesini yüceltmeye onun fikirlerini dinleyip bana bilenmeye surat asmaya kırıldığımda gönlümü almak yerine ergen gibi trip atmaya devam eden biri. ya belki sizler için söylediklerim anlamsız ama çok çok gamsız bi adam. mesela bana biri laf atsa tepki veremez. severek evlendik ama ben efendi bi kimliği olduğu için böyle biri gibi düşünmüştüm oysa çekingen cesaretsiz biri gibi. başıma bişey gelse ilk o terk eder beni. nasıl düzelteceğim çok kez konuştum ama adam bu yani. bende düşünmekten ruh hastası gibi oldum. birlikte ödediğimiz bir araba aldık onu bile kullanmamı istemiyor kendisi 2 kez küçük kazalar yaptı oysa. ben bu adamı nasıl adam ederim nasıl kendime bağlarım bilmiyorum beni mi artık sevmiyor sevsin diye daha ne yapayım anlamış değilim
Eşimi nasıl kıskandırabilirim?