Size ikram edilen yarım sandviçi yer miydiniz?

Psikolojik bir deney yapılmış, eğer yiyorsan kendine saygın düşük anlamına geliyormuş. Bence biraz abartılı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Bana da evde bir kere babam bir şey ikram ettizm, ye yemezsen çöpe gidecek dedi, öyle demeseydi yerdim belki ama sırf öyle dediği için yemedim. Sen yiyebilirsin dedim. Bir tane de dizi vardı hapishanede geçen, adını hatırlamıyorum ama ünlü bir sahnesi var görmüşsünüzdür. Hapishanedeki bir kadına diğer kadınlar zorla çiğ güvercin yedirmeye çalışıyor, kadın tam bir lokma alacakken, arkadan başka bir kadın onu yeme yoksa burada kalan yıllarında o kuş kadar değerin olur diyor.
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten her zaman her ikram edileni açlıktan kıvrılsan da yememek lazım. Ne açlık ne de susuzluk bizi öldürmez. Orada kendine olan saygını ve çevrenin sana olan saygısını korumak önemli olan. Bu dizide de kadın sonra tepsiyi yere fırlatıyor, belki bu cesaret verici bir sesin hayatımızdaki önemini vurgulamıştır. İçimizden gelmesi önemli bu sesin. Cesaret kazanmak kolay değil, kimse sana bedavadan bu desteği sunmaz ve neden sunsun kendisi bu kadar kolay kazanmamışken?
Size ikram edilen yarım sandviçi yer miydiniz?