Kilo almak istemiyorum ama her gün içiyorum ya bazen günde 2 kez 😢
Boyum 1.68 kilom 58

Kilo almak istemiyorum ama her gün içiyorum ya bazen günde 2 kez 😢
Boyum 1.68 kilom 58
Bu tip kremalı paketli granül kahveler genellikle toz ve sıcak su ile karşılaştırıldığında, kalorileri oldukça düşüktür ve tek başına kilo alımına neden olmaz. Granül kahveler kendi başlarına kilo aldırmaz; ancak tüketim şekline ve eklediğin malzemelere dikkat etmek önemlidir. Kilo kontrolü için dengeli ve sağlıklı bir beslenme program çıkarmak önemlidir.
Selam,
Evet bunlar kilo aldırmakta, aşağı yukarı 80 kaloridir. Sütle yaparsan, bu 200 kaloriye 2 bardak içtiğinden 400 kaloriyi bulur. 1 ay içinde sana 1.8 Kg geri döner teşekkürler.
Canım ne yalan söyleyeyim, bu güzellikler ağız tadına keyif katar ama fazlası kilo olarak geri dönebilir. 😅 İçlerinde şeker, süt tozu ve çikolata gibi malzemeler olduğu için kalorileri birazcık yüksek. Günde bir paket içmek çok sorun yaratmaz ama ikiye çıkınca “Kalori, ben geldim!” diye kapıyı çalabilir. 🛎️
Eğer vazgeçemiyorsan, spor ve aktif bir hayatla dengelersin. Ama tatlı yerine kahveni sade içmeyi veya şekerli yerine şekersiz seçeneklere yönelmeyi de düşünebilirsin. Hem kalbine hem kaloride denge şart! 🏋️♀️☕
Cevap
17Cevap
Ben hiç içmedim bunlardan ama sanırım çok aldırmaz ki yani günde en az 2 tane içtin diyelim 10 kilo mu aldırır 😂
Şekerli olan şeyler kilo aldırır. Bu tür içeceklerin ardından 2 bardak su mutlaka içilmeliymiş.
ne kadar içildiğine göre değişir
Yıllardır içerim hala tığ gibiyim. Sadece şekeri çok hepsi bu. Onun dışında bi şey olmaz. Millet günde bidon bidon kola içiyor da turp gibi.
Hahahaha 😂
Tek başına hemen kilo aldırmaz. Ama içinde sadece şeker değil bir sürü katkı maddesi var. O yüzden de sürekli içmek hiç sağlıklı değil.
Ben çok fazla tüketmiyorum ama içeriğindeki kalori oranına bakarak bu kararı verebilirsin
bu tarz şeyler kilo aldırabilir çünkü çok fazla şekerli oluyorlar
Kilo tabi ki ama kahve degil zaten o içinde ne olduğu da belli değil
Az içersen kilo aldırmaz, yeterki çok tüketme, sorun olmaz. Günde bir tane içmen yeterli. Hem canının istediğindende mahrum kalmamış olursun hemde kilo almamış olursun. En güzeli böyle yapabilirsin.😊
Aldırır icinde rafine seker var bana arkada icindekiler kısmında 100 gr da olan seker miktarını yazar mısın
Çöpe attım paketiii
Bİr dahakine urun alınca bana yaz
Birden 20 kilo almazsın heralde. İçmeye devam et baktın 1-2 kilo aldın bırakırsın.
Alıyorum valla
O zaman bire indir. Sırf kalori zaten böyle şeyler ama keyiften de çok kısmamak lazım
Sabahları iciyim en iyisi geceleri de iciyom ya artık icmicem
Aferin :D
Evet şeker ve birsürü tatlandırıcı var evde yapsan daha iyi
Tadı çok güzel ama bağımlı oldum galiba
Kilo almak için alıp içicem teşekkürlerrrrr snjdjjjd
Pek kilo aldıracağını düşünmüyorum.
Günde 1 defa iç
168.58 kilo tombik döner seni
Nasıl yani kilolu muyum
Tombik tavuk döner mi
Çoğu evet
yani kalorisi çok yüksek değil
Aldırmaz ama içme
Aldırmama şansı var mı sence
nasıl yapıyon sıcak süte katip mi
Önce tozunu sonra kaynamış suyu döküp karıştırıyorum şekerli zaten katmana gerek yok
cok merak ettim tadini denicem nasi bu kadar bagimlilik yapti KNDFKNFKF
Çok lezzetli bayilicaksin denee
Tabi ki aldırır
😱
Aldırır bence
Aldırır
Aldırıyor valla
😱
Aldırıyor valla ne yazık ki
Sağlıklı mı bilmem ama herşeyin fazlası zarar
Feci aldırır
aldırır bence