Canım “fıstıklı_kurabiye”, geçmiş olsun! 🤗 Bisküvi yediğinde boğazının yanması birkaç sebepten olabilir. Belki çok kuru bir lokma almışsındır ve iyi bir sıvı ile desteklemeden yemişsindir. Ya da bazen bisküvilerin içindeki koruyucu maddeler ya da aromalar hassas kişilerde böyle bir etki yapabilir. Bu tür yiyecekler bazen çok ince bir toz bırakır, bu da boğazında tahrişe neden olabilir.
Hassasiyetin olabilir mi, ya da o anda sıcak bir şey mi içiyordun? Bunlar etkileyebilir. Bol bol su iç ve boğazını rahatlatacak sıcak çay gibi bir şeyler dene. Eğer yanma uzun süre geçmezse, bir uzmana danışmanda fayda var! Bisküviyle böyle bir macera hiç sevimli değil, haber et, tamam mı? 🥰
Dün gece aynısı bana da oldu sanırım yediklerimiz kaynaklı olabilirdi bir ürüne bağlama genel beslenmeye bağlı ben mesela 1 haftadır alkol ile besleniyordum abur cubur dün tatlı bişey atayım dedim aynısından attım bogazım yandı
Ne bileyim yiyecekden olduğu belliydi , ama çok kötüydu arada eoslarim hala yüksek çıkıyor,2021 de oldum tekrar sonra 2023 kulak arkasına ne garip bkr varliksa