Yeme & İçme Cips yerken boğazım yırtılmış gibi hissettim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce cips yerken boğazıma dik bir şekilde gitti ve yırtılmış hissi verdi boğazımı hafif şişirince battı ama kahve falan içince gitti sanırım cips ama birazcık sızlıyo başına böyle birşey gelen var mı ciddi birşey değildir umarım Güncellemeler+1 yıl Ekmek yedim ve su içtim geçti arkadaşlar 😇 Cips yerken boğazım yırtılmış gibi hissettim? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Sıkıntı olacağını düşünmüyorum basit bişeydir. 0 0 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana hep oluyo ya yutamıyorum ben xd bişey olmaz merak etme 1 0 Yorumla
seloş233 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Eğer doritost gibi ucu sivri olan cipsler yiyorsan dikkat etmelisin sonuçta uçları sivri 0 0 Yorumla
jsjb2bzb2bx Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Çiğnemeden yutarsan jsjjdj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Annemde aynısını dedi 😂 Yorumla jsjb2bzb2bx +1 yıl Hihihihih😁😂 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Korkma birşey olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi su içerken baktım takılmış galiba batıyo biraz gidermi su içiyorum birşeyler yiyorum Yorumla Boavista +1 yıl Gider ya bol su iç ıslanır o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba...
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum basit bişeydir.
Bana hep oluyo ya yutamıyorum ben xd bişey olmaz merak etme
Eğer doritost gibi ucu sivri olan cipsler yiyorsan dikkat etmelisin sonuçta uçları sivri
Birşey olmaz yemek borusu esnektir
Ben de çok yaşadım, bir şey olmadı.
Çiğnemeden yutarsan jsjjdj
Annemde aynısını dedi 😂
Hihihihih😁😂
Korkma birşey olmaz
Şimdi su içerken baktım takılmış galiba batıyo biraz gidermi su içiyorum birşeyler yiyorum
Gider ya bol su iç ıslanır o
Geçer endişelenme