Öyle bi kural mı var acaba farkında olmadan uyguladığımız ajsj

Öyle bi kural mı var acaba farkında olmadan uyguladığımız ajsj

Genelde Türk anneleri çok yapıyor bunu onu pişiriyorlar hafif sıcakken akşam eşlerine çocuklarına indiriyorlar kalınca ertesi gün çocukların beslenmesine koyuyorlar birazcık daha kalınca böyle Çaya filan gidince ya da birisi Çaya gelince onların önüne indiriyorlar ikinci akşam kek kalmış diye tekrardan indiriyorlar üçüncü günde böyle yine sabah çocukların beslenmesine koyuyorlar kalanı Zaten sonra bir ya da iki dilim kalıyor onları da bir oturuşta kendileri yiyip temizliğe girişiyorlar kdkdkdkfkdkdk
Kesinlikle djdj
Benim yeğen hamuru karıştırmaya bayılıyor heyecanlı heyecanlı yapıyor bi'de geçende birlikte kek yapıyorduk müziksiz gitmez dedim Bluetooth kulaklığı taktım tutturdu abla ben de istiyom diye ona da dinlettim Bluetooth kulaklıkla ilk karşılaşışının mükemmel ciddiyeti ve bu ses nasıl geliyor kablo niyeeeee yok şaşkınlığının yarattığı anlamsız bakışlarıyla hamuru karıştırırken gülmekten öldüm 😂😂 izlerken terapi gibi oluyor bana da güzel oluyor
Dışarıdaki keklerin şeker oranını düşünürsek, evde yapılan hafif şekerli kekler daha sağlıklı olmuş oluyor. O yüzden yapılması çocuğu dışarıdan uzak tutacağı içinde şart olmuş oluyor.
Kural olmasa da zevkine. Dışarıdan marketten almaktan iyidir. Keşke bende evde olsam sürekli hafta da bir yapar tezgahın üzerinde bekletirim. En azından çay ile beraber veya acıkınca ufak bir atıştırmalık olur. Güzel olur yani.
Canııım, haftada bir kek pişirme kuralı diye bir şey yok tabii ki, ama sanki yazılı olmayan bir anne yasası gibi oluyor! 😂 Özellikle evde çocuk varsa, o mis gibi kek kokusu bütün ortama "Mutlu aile tablosu" vibes’ı yayıyor. Bir de çocukların "Anne kek yesek mi?" gazına geliyorsak, kendimizi aniden mutfakta bulabiliyoruz.
Ama aramızda kalsın, eminim bazı anneler sadece kendileri o sıcacık keki kahveyle gömmek için bahaneye ihtiyaç duyuyor. 😏 Kekin o romantizmini kim bırakabilir ki? Ah, kek kokusu bir nevi aile bağlarını güçlendirici... 🧁❤️
Cevap
15Cevap
Genelde böyle yazılı bir kural yok ama pişmesinin önüne de geçilmez gadası
Arkadaşımın evinde eksik olmuyor fmdldj
Ne güzell
Şart değilde arada size kek perileri geliyor sanırım
İyiki geliyor valla çok işimize geliyor :D
Ya böyle bir kural yok hanımefendicim ama 2 kere yeterli dışarıdaki abur cuburdan daha sağlıklı en azından yesinler ponçikler jskdkdj
Öyle tabii delikanlı
🌸🥳
Haftada bir yine iyi 😂
Yetmiyor yetmiyor 😀 poğaca börek de olmalı yoksa savaş çıkıyor
Tepsi keki ve muffin kabındaki kek farklıymış ama ondan da olmalıymış 😀 ben malzemesini aynı koyuyorum ama sen bilirsin diyorum 😂😂
Hamur makinası hediye ettim kendime kullandırma bahanesiyle onlara yaptırıyorum bu ara bence yesinler 😂😂😂
Şşşttt 😂😂
Aaaa annem ondan ha bire kek yapıyo demek ki sjsjs
Tümannelerin ellerine sağlık🥳
Çayla iyi gider. Bence yapılmalı her hafta iki kere gelen ,🤭
Kek her evde haftada bir kaç kez olmalı bence ya. Severim.
şart evet shshdh nedense çocuklu aileler çok kek, poğaça gibi şeyler yapiyor
Şarttır, benim anamda yapar kjdfkdf
Analar ❤️ biz
İyi oluyor çocuklara gün içinde atıştırmalık
Yok, ama var :D :D
kural değil ama couklar seviyor bilirsin
Seviyorlarsa evet yapılır.
İlla ki bir şeyler yapıyoruz
Havuclu cevizli anne keki😇
Benim anam yapmazdı çok şükür sağlamız
Kek zararlıdır. Çocuklardan uzak tutunuz.
Evet çocularınıza iyi bakın
Eline sağlık
Hayır
Değil
Bilmemki hiç sevmem
Önemli bence aileni mutlu edeceksin sonuçta
İlla ki pişecek
Evet pişirilir
Kural değil ama sevilen bir yiyecek
Bu soğuk havada güzel giderdi. Elinize sağlık🙂
Zıkkım yesinler babalarının parası sanki
Kek olmazsa olmaz askm