İşe gidiyor 10 gibi sabah uyuyordum tuvalete kalktım, o da işe gitmek için hazırlanıyordu bana sen bana kahvaltı hazırlamayacak mısın ya dedi aşkım al dolaptan ne istersen dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Canım benim bir insanı seviyorsan ona yaptığın her hizmet hoşuna gider kendine tatlı börek yapınca nasıl mutlu oluyorsan eşine de yaparken mutlu olursun onun memnuniyeti, senin mutluluk pınarın olur insanların sözlerine bakma ay kadın yok birde eşine kahvaltı mı hazırlayacak gibi eş ile aranda ki samimiyetinin kurulacağı köprüyü baltalamak olur ona hazırladığın kahvaltılıklarla birlikte varlığınla da eşlik et gözlerinin içine bak, muhabbet aç gün boyu zaten göremeyeceksin hanımıyla bir kahvaltı keyfi çok mu görülüyor şimdi. Seni görüp o mutluluk ile belki eşiniz motive oluyor, ya da enerjisini sizin sevginizle, ilginizle dolduruyor. Bütün gün yorulsa bile sizinle geçirdiği her anınızı düşündüğün de yorgunluğu veya keyifsizliği geçecek lütfen duygusal bağınızı güçlü tütün. Ben evli değilim hiç evlenmedim de ama böyle olduğun da her iki tarafa da iyi geleceğini düşünüyorum 😊
75 Yorumla
Soran1 yılKocamı seviyorum çok ama sabah kahvaltı kendine koyması zor değil bence
- 1 yıl
Zor olmadığını bak sende söylüyorsun ama o senin onunla birlikte vakit geçirmeni istiyor adam koyup yer gider ne var bunda ki ama ona bu yapılır mı bilemedim beraber sabah eşinizle kahvaltı bir güzel sarılarak uğurlama bütün gün kokunuzla birlikte yanında ona moral olurdunuz. Neyse tercih sizin
Soran1 yılAkşam yeterince geçiriyoruz benim uykum önemli
- 1 yıl
Hımm akşam yemek yiyor beraber film izliyor ve yatakta zaman geçirip yatıyorsunuz ama ikiniz de bütün gün yorulmuş olarak akşam enerjisiz bir şekilde yapıyorsunuz, sabahın neşesini bir birinize vermeden yaşıyorsunuz, sabahın huzurunu beraber yudumlamıyorsunuz, tazeliği o canlılığı ruhlarınıza yansıtmıyorsunuz. Benim için uyukudansa bunları eş ile deneyimlemek daha kıymetli olur. Anlıyorum düşüncenizi ben biraz fazla derin hissetmeyi seven biriyim sadece olabilir sizinki de, sorun olmuyorsa 😊🏵️
- 1 yıl
O zaman sen kadınlık görevlerini yapmayacaksan o da sana para vermesin sen de işe git eşinden para alma o zaman
En İyi Cevaplar
1 yıl- Evet, yapmışsın: Senin için uğraşmasını gerektirecek nedenleri ortadan kaldırmışsın, o da daha az yorulup yıpranır.
- Senin gibi biriyle nasıl evlendiğini düşünüyorum: Bazı kızlar var ki evli olmasalar da sevdikleri adam için; sırf canı yemek yapmak istemiyor diye neredeyse her gün, sabah gidiş 13 km - dönüş 13 km ve akşam gidiş 13 km - dönüş 13 km yol yapıp ona yemek götürüyor ve bunu yemekleri taze yesin diye yapıyor. Üstelik, bu kızlar sektör içinde çalışırken bunu yapıyor. Bu hayatta böyle insanlar varken, senin gibi insanlarla kim ve neden evleniyor; bunu düşünüyorum ve hiç anlamıyorum.
00 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılSabah çok erken işe gidiyor olsa tamam da 10 gibi işe gidiyorsa beraber kahvaltı yapabilmeniz için gayet zamanınız var. Beraber kahvaltı yapmak istemesini doğal karşılıyorum
104 Yorumla
Soran1 yılBen kahvaltı yapmıyorum
- 1 yıl
Sonra boşanma oranı niye yüksek abi kahvaktı yap ki aranızdaki bağ güçlensin yemesen dahi bekle başında ilgi deniliyo buna ilgi göstermessen ilgi göstermz sana sonra kocam bana karşı ilgisiz sorsan meleksin sen
- 1 yıl
@Skdjrhddjdjf ağlama.. ilişkiye kadın, evliliğe erkek karar verir. Abimiz böyle istemiş, layığını bulmuş. boş ver
- 1 yıl
Ne canım sen ya hakaret etmeye bile layık biri değilsin senden bi halt olamayacağı belli 😂
Boşan bence.. Adam ziyan olmasın başkasınla denesin.. Çünkü sen evliliğe ve sorumluluklarını ne bilen nede yapabilen birisin ve öylede olamayacaksın belli.. Kısacası evlilik sana göre değil sen eş değil sevgili olursun git hayatını yaşa bence.. ( Adam tamamen haklı.. )
163 Yorumla
Soran1 yılAnnenle denedin gçnder
- 1 yıl
Sanki erkekler sorumluluk biliyordu… çalışan kadından bile yemek bekleyenler var
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
72Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSürekli sürekli yapamayabilirsin. Yani alıp, ekmek arası bir şeyler yapabilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
"İyi yapmış mıyım?" diye sorgulamak pek doğru bir şey değil. Eğer çalışmıyor isen ev hanımı isen ve eşin çalışıyorsa ona seninde destek olman gerekiyor. Ben iş yerinde yemek yiyemiyorum çok yağlı ve az doyamıyorum bazen geceden hazırlıyorum dolaba koyuyorum sabah alıyorum. O kişiye destek olman daha güzel olur, ona yemek koyman, bir şey hazırlaman senin köle olduğun anlamına gelmiyor o mutlu olsun diye uğraşman gerekiyor, o mutlu olunca sende mutlu oluyorsundur. Eşini anla lütfen iş yerleri kolay değil yorucu.
31 Yorumla- 1 yıl
Erkekler her türlü yemek hazırlamıyor bu kadın çalışsa da aynı olurdu
1 yılSoru gerçekse; bence kötü bir cevap ve yanlış bir yaklaşım. ''Kıymetini bilecek'' eşe uykudan feragat edilip en leziz kahvaltı sofraları hazırlanır. Sen kahvaltı yapmıyorsan çayınla kahvenle eşine eşlik edersin. Eşini seviyorsan bir gün sürpriz yapıp ona özel kahvaltı hazırla bakalım ne tepki verecek. Evlilikte eşi uğurlamak ve karşılamak çok önemli bence. Soruyu okurken şu video aklıma geldi :)
.
https://www.youtube.com/embed/hhHteuNu-S0@denizin__dili
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanın sevdiği ondan kahvaltı isteyecek o da senin gibi cevap verecek? Gerçekten seven bir kadın kocasına kahvaltı hazırlamaktan erinmez. Üstelik bunu dile getirip senden istemişse uykundan biraz feragât edebilirsin.
Yaptığını baştan sona yanlış buluyorum.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok da erken gitmiyormuş ben olsam beraber yapmak isterdim kahvaltıyı. Talebi varsa hazırla 10dk nı almaz. İşe giden kişi için sabah 10dk önemli bir zaman. Karşılıklı yardımlaşma gibi düşünmeli, hizmet gibi değil de. Benimki de işe gitmeden kahvaltı masasını topladı, kendi isteğiyle. Bizim normalimiz böyle şeyler lafı olmaz olmamalı yani sorun çıkarmaya soğukluk oluşturmaya yer aramamalı fırsat vermemeli günlük işler konusunda. Zaman su gibi akıyor, güzelliklerle aksın sorunlarla değil.
39 Yorumla
Soran1 yılYa ben kahvaltı etmiyorum beslenme stilim değil
Cevap sahibi1 yılO etsin sen de sohbet et o sırada ne bileyim bişey iç 😄
Soran1 yılNiye böyle bi şey yapayım ki
Cevap sahibi1 yılEşin ya hani. Eşin ise seviyorsundur, kıymet verirsin vakit ayırmaya 🙂
Soran1 yılSeviyorum akşamları çok vakit ayırıyorum uykuma dokunmasın
Cevap sahibi1 yılHata ediyosun, erkekler çocuk gibidir. Bu ufak nüansların dönüşü olur sana
Soran1 yılSnahhshshs bekleriz
Cevap sahibi1 yılHayır ilgili olursan, ilgi görürsün karşılıklı etkileşiminiz paylaşımlarınız arttıkça bağınız kuvvetlenir
Soran1 yılİlgi bunla alakalı değip ben zaten ilgiliyim sabah uyanamıyorum o kadar
1 yılBu dengeyi aranızda kurabilmelisiniz bence yani halsiz olursun hasta olursun veya çok uykun olur hazırlamak zorundasın diye de bir şey yok ama içten olması gerekiyor bence beraber güzel vakit geçirebilirsiniz ne bileyim sen hazirlarken o oturup beklemesin mesela ona da güzellikle bunları verir misin dersin zamanla alistirirsin her şey karşılıklı sonuçta tüm yükün sende olması bence hoş bir şey değil o da senden hizmet beklememeyi öğrenir belki de zamanla senden kahvalti istemesinin sebebi beraber zaman geçirmek olur
14 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir yorum tabii bunu çalışan bir insandan beklememek gerekiyor, kadın çalışıyorsa mesela kahvaltı hazırlamasa da olur. Aynısı erkek için de geçerli. Ama birisi çalışmıyorsa kahvaltıyı hazırlayabilir, eğer sağlık durumu uykusuzluk vs yoksa. Çalışan kişi de ucundan yardımcı olabilir domates kesilecekse bir suya tutmak zor değil mesela.
- 1 yıl
@cglakinin ya bunu sen calismiyorsun ben çalışıyorum diye şartlandirmamak lazım ya da ne bileyim böyle bir kural olmaması lazım eşinin seni böyle bir şey için uyandırmaması hoş bir şey değil bu yüzden denge kurulmali
- 1 yıl
Aslında haklısın. Toplumsal durumları yerli olarak kullanırsak bu işimize gelir, ama yersiz yere kompleks yaptığımız da oluyor. Şu bir doğru ki, kimse kahvaltı hazırlamak zorunda değil. Ama bence evlendiğin kişiye cinsiyetin ne olursa olsun bir şeyler hazırlamayı, aşağılık kompleks meselesi hâline getiriyorsa birisi, orada büyük bir sorun vardır. Mesela saat 10 geç bir vakit değil fakat birisi işe gidiyorsa, onun bu kadar çalışmasının karşılığında en azından böyle bir jest genel olarak yapılmalı diye düşünüyorum. Çalışan kişi de yeterince anlayışlıysa ucundan tutar zaten. Haftasonu işe gitmediği vakit de o hazırlar. Şurada gördüğüm en mantıklı yorum bu yüzden seninkisi.
1 yılYani kahvaltı hazırlamanın bir sırası görevi yok, bunu herkes yapabilir. Sizden isteyebilir haxirlayabilirsiniz normal fakat sürekli sizden istiyorsa o sorun :) yani sizin de zaman zaman kahvaltı hazırlar mısın diyebileceğiniz zaman olabilir.. arada birileri yapsın, başka derdiniz olmasın :)
10 YorumlaSen de çalışıyor olsaydın haklı olurdun.
Ama adam bütün gün çalışıp yorulup evin geçimini sağlıyorsa sen de bir zahmet adamın hayatını kolaylaşıracak ve onu mutlu edecek şeylerden kaçınmamalısın.
Şu an adamın sesi çıkmıyor olabilir ama bu kahvaltı olayından dolayı aldatılan hatta bir süre sonra boşanılan kadın tanıyorum.
Ya sen de çalış evin geçimine katıl, ya da çalışanın hayatını kolaylaştır.
00 Yorumla
1 yılEğer dışarıda ya da online çalışmıyorsan, daha doğrusu ev hanımı isen bunu yapmalısın. Çalışıyorsan bunu demeye hakkım bi nebze yok ama ev hanımı isen yapmalısın. İstisna ise sorun yok. İnsanız neticede ama sürekli böyle ise biraz empati yapmanızı öneririm.
00 YorumlaAdam haklı. Akşama kadar evdesin zaten 5 dakika kalkıp kahvaltı hazırlamak bir şey eksiltmez. O nasıl çalışıp eve para kandırıyorsa seninde kahvaltı, yemek hazırlaman gerekiyor.
56 Yorumla
Soran1 yılAkşama kadar evde değilim
Soran1 yılYo evde değilim ben 12 de 1 de çıkarım akşam 8 gibi anca gelirim. Ayrıca adamın parası değil bizim paramız aşkım benim oluyor otomatik
Kahvaltı yapmıyorum etken kalkmıyorum kendi hazırlar kolay- 1 yıl
Bunu yazan kadınlar aynı şeyi çalışan tek başına ev işi yapıp yemek pişiren kadınlara neden demiyor acaba
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin seni bilerek aldıysa hiç şikayet etmesin Sen burada haklısın.
Ama evliyseniz bir bardak çay içmeyi kahvaltı hazırlamayıda sorun noktasına getirmeyin O çayı koysun sende kahvaltıyı hazırla yani bi iş bölümü yapın
Herseyi kavga malzemesi yapmayın
Yapacaksanızda EVLENMEYİN ! Nokta
30 YorumlaEşine kahvaltı hazırlamak ilişkiyi güçlendiren küçük ama değerli bir jest olabilir. Özellikle sabahları, işe gitmeden önce ona küçük bir özen göstermek günün başlangıcında ona değer verdiğini hissettirebilir.
30 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılHazırlaman gerek. Ayrıca için nasıl rahat ediyor ki adam hem çalışıyo erkek adam akıllı kahvaltı hazırlayamaz güzel bir sofra kurman gerek. Sonuçta o senin için evin için çalışıyor
321 Yorumla
Soran1 yılGerek falan değil zorunda değilim dolapta peynir zeytin var yesin
- 1 yıl
Onun parasını yemeyi biliyorsun ama
Soran1 yılOnun parası olmuyor bizim paramız oluyor :)
- 1 yıl
Onun parası oluyor canım. Kendini kandırma. Bencillik yapmanı da tavsiye etmem. Karşıdakinin senden soğuması an meselesi olur çünkü. Yine de sen bilirsin
Soran1 yılYok anayasal olarak bizim paramız ama sen bilirsin 😀 yasal olarak erkeğin mal ve parasının yarısı evlendiği kadının ortak
- 1 yıl
Ya yazık ya ne diceğimi bilemedim
Soran1 yılNiye ya anayasal hakkım kocam benim o ayrıca o kendisi diyor zaten benim her şeyim senin diye niye yazık olsun
- 1 yıl
Bencillik duygusuyla hareket ediyorsun. Hiç aklından geçmiyor bu adam benim için çalışıyor biz mutlu olalım diye. Bir kahvaltıyı hazırlamayı çok görüyorsun. Ben bu zihniyete yazık diyorum. Sen onu calısmak zorunda olarak görüyorsun onun parası benim param sonuçta olarak görüyorsun ama sıfır minnet duygusu sıfır vefa.
Soran1 yılBenim için çalışmıyor. Kendisi benle evli olmadan önce de çalışıyor. Çalışmak zorunda yaşamak için. Ayrıca ne minnet ne vefa görevi zaten
- 1 yıl
🤦♀️🤦♀️
Soran1 yıl@mervesse_ yok kanka benim malların yarısı benim evliyken de benim boşanınca da
Soran1 yıl@mervesse_ kanka şu an bile 3 dairesi üzerime dkdkdnmssmsn ne anlatıyorsun ben benim diyorsam benimdir
- 1 yıl
@mervesse_ konuşturma ya şunu. Konuştukça sinir oluyorum
- 1 yıl
Adama acıyorum
- 1 yıl
@Handenizzzqw Allah adama hem sabır versin hem de kurtarsın
- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
Ya Allah aşkına dışarda bir sürü ev işi yemek yapıp üstüne çalışan kadın var hiçte demiyorsunuz kocan neden yapmıyor diye sanki görevmiş gibi normal karşılıyorsunuz
- 1 yıl
Yorumunu sormadım🙂
- 1 yıl
Sen sor diye yazmadım erkek kolesi:) merak etme en yakışıklılar sana gelir şimdi ilgi toplayacağım diye saçmalamışsın
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi yapmışsın. Kesinlikle erkeğe hizmet eden değil s... iken yaranir oyuzden doğru yoldaşın. Ben bunu çok sonradan anladım şimdi bende senin gibi yapıyorum. Hatta direkt ne akşam yemeği ne öğle yemeği hazırlıyorum. Tek oğluma ya da kendime geliyorsa oturur yer. Yoksa keyfine yemek yaomiyorum eskiden çok yaptım ödülümu kötüluk olarak buldum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEn doğrusu, herkesin eli ayağı var kırık değil ya. Bizim erkekler bekarken analari kıçını topladığı önüne serdiği için evlenince de hizmeti es devralsin kafası yüzünden bu ülkede boşuna demiyorum AKLI OLAN KADIN EVLENMEZ DİYE. millet keyfinden boşanmiyor
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 tamam o zaman. Herkes işe gidiyor sizde bize bir kahvaltı hazırlayın n'olacak 😉
Cevap sahibi1 yılAyrıca keşke konunun sadece kahvaltı hazırlamak olmadığını anlayacak kadar sığ olmasanız keşke. Bunun n'olacak bir yemeği önüne koy, bir bulaşık çamaşır yap, bir misafir hizmet et n'olacak bir ev temizle n'olacak, çocuğu Bak büyüt üstüne gece adamın gönlünü yap nolacak canım incilerin mi dökülür kısmı var. Dahası da var oğlu var bu bir kadın değil insan hiç olamaz taş Demir olsa gerek😉 sıkıysa yoruldum başım ağrıyor de birde adama bak nasıl soluğu bu nolacaklarin hiçbirini yapmayanin yanında aliverir adam😅
1 yılYakında aldatılırsın peşine adam boşar görürsün hazırlamamayı. Bir kadın kocasıyla eviyle vs ilgilenmiyorsa niye evlenir ki. Seks mi herkes koynuna girer isteyince özetle evinin hanımı eşinin hanımı olamıyorsan yakındır tekme yemen
14 Yorumla
Soran1 yılSkkdkdjdjdkdjdjdjdjdjd aynen kanka aldatır
- 1 yıl
Kadın dışarda çalışıp ev işi yemek yapıp aynı şekilde çalışan ama eve elimi sürmeyeni aldatmıyor boşamıyorsa bir şey olmaz merak etme hep kadın mı sorumluluk alacak 😂😂
- 1 yıl
Yemek hazırlamayı bilmeyen erkek boynuzu yer
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk ucube gibi her soruya yanıt yazmışsın aldatıldıktan sonra sağda solda agliyorsunuz hukuk sosyolojisi dersinde de gördük kendi aranızda kurulmayın böyle bir durumda mahkemede erkek taraf haklı çıkıyor ne zavallısiniz ya
1 yılArada bir bitkinsen canın istemiyorsa olabilir ancak eğer ev hanimiysan esin de yiyecekleri getiriyorsa aile kurumunuzun zedelenmemesi ve herkesin sorumlulugunu bilmesi acisindan kahvaltı hazirlaman hatta beraber kahvaltı yapmanız yerinde olur
10 Yorumla
1 yılKadın kahvaltı hazırlamak zorunda değil. Tabi yardımcı olması önemli ama hergün kalktığında kahvaltı sofrası hazır olmak gibi bir zorunluluk yok. Zaten ben kendi açımdan bakarsam işlerimi kendim halletmeye alışkınım bunu sorun etmem.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı.
1 yılAdam işe gidiyor bi kahvaltı hazırlamak çok zor olmamalı. Günün geri kalanı seni nasıl olsa uyursun. Ama güzel kahvaltı hazırlayıp hoş sohbet eşliğinde güne başlamak varken neden gönlünü kırıyorsun ki.
00 Yorumla Saat 10da ise giden adam 9da kalkip kahvaltisini hazirlamayacaksa hizmetci falan tutsun. Sen her sabah cocuk eyler gibi kahvalti mi hazirlayacasin? Beraber hazirlarsiniz yersiniz okay ama cocuk gibi yemek istemesi sacma.
08 Yorumla- 1 yıl
@bayram511 Benim icin endiselenmene gerek yok, bana siddet uygulayacak nitelikte biriyle evlenmeyi gec muhattap bile olmam. Benim dusunceme karismak da size dusmez ayrica. Kendine bile bakamayan aciz bir adamla evlenecek degilim, at bakisli da sensin, aciz olan da. @kafkass31 Otistik anadir. Once konusmayi ogren. Sonra kullanici adina bak da ne kadar cocuk oldugunu kavra.
Hayat müşterektir. O çalışıyorsa, sen evdeysen, o kahvaltıyı hazırlamak zorundasın. İkiniz de çalışıyorsanız, "gel aşkım birlikte hazırlayalım" dersin. iliski ve evlilik anlayışınız çok saçma
10 YorumlaAslında erken hayata başlamak daha güzel bunu kendin için yapabilirsin.
Kahvaltıyıda kendi ilişkinizin dinamiği için yapabilirsin. Bakış açını değiştirirsen daha hoş olur.
21 Yorumla
1 yılEvlisin ve bir kocan var sen genç ergeni felan değilsin bir sorumluluklarin var onunda bir sorunluluklari var bu bencilige giriyor aç olduğu için senden yemek istiyor sende bencilik yapıyorsun iliskiyi bitiren olay birinci sırada bencilik ilişkiyi bitiriyor
00 YorumlaYani amaç karnını doyurmak değilde birazda SENİN düşünmeni beklemiş bir sabahta benim için kalkıp düşünüp kahvaltı hazırlasın kafasında dır belki yine sana kalmış
00 Yorumla
1 yılBence birlikte olmasa dahi bir kahvaltı sofrası çok görülmemeli, küçük olduğunu sandığınız meseleler büyük fırtınalar doğurabilir..
10 Yorumla
1 yılEv hanımı isen kocan da iş yerinde anası ağlıyorsa bi zahmet uykundan feragat et de 5 dk kahvaltı hazırla bi zahmet.
10 Yorumla
1 yıldurustce cevap vermem gerekirse aksam gelirken sen benden birsey isteseydin ben de markette var ne istiyosan al derdim darilmaca yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSabah kahvaltısı zararlı. Ne çocuklara ne kocalara kahvaltı hazirlamayin. Kendiniz de yemeyin. Ama ise gitmiyorsan bir gece önceden kıyafet hazırlayabilirsin. Ama çocuk yoksa tabi. Çocuk varsa işleri bölüşün.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmışdın bacım. Allah el vermiş ayak vermiş, galksın kendisi hazırlasın bi' kerede. Yok öyle yan gelip yatmak.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYani eli kolu var. Kendi kahvaltısını hazırlayabilir. Küçük bebek sanki. Hizmet olayını da abartıyor artık erkekler.
00 Yorumla Yani hazırlasan ne olur ki anlamadım ne var bunda? Bir de git dolaptan al ne istiyorsan demişsin şaka gibi
01 Yorumla
1 yılAçıkçası ben o saatte kahvaltı hazırlıyorum kendime çok erken bir saatte değil. Benim eşim olsaydı sabah karşılıklı kahvaltı etmek isterdim.
00 YorumlaKeşke senden klonlasak bunu hak edenler çok versek onlara birer tane. Ondan sonra belki ellerindekinin kadir kıymetini bilirler. Belki işte..
00 Yorumla
1 yılişe gitmiyosan hazırla yani eline mi yapışıcak sevdiğin insan için kahvaltı hazırlamak zor gelmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirbirinize sevginizi hissettirecek şeyler yapmak lazım
Herşeyiniz ölçülü olsun
Kıçını yıkamanızı isteyecek kadar'da her şeyi yapmayın
00 Yorumla
1 yılAynen kadın sadece eştir temizlikçi veya başka bir şey değildir iyi demişsin keşke diğer kızlarımıza akıllı olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine göre iyi bir şey yaptığını düşünüyorsan iyidir. Dolaptan bir şey qlio yiyebilir bu doğru. Ama erkeklerin cogusu cay demlemeyi biliyor mu buna emin değilim. Biliyorsa onu da demlesin içsin
00 Yorumla
1 yılNormalde birlikte kahvaltı yapmak mı? Amacı yoksa hizmetçiliğini mi? Yaptırmak iyi anlamak lazım o farkı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen işsizsen hazırlamalısın hep olmasada bencil olma
33 Yorumla
Soran1 yılİşsiz değilim. Bilinçli olarak çalışmayı tercih etmiyorum kocam zengin yoksa spikerdim
Cevap sahibi1 yılOnun parasını yiyorsun hazırlamalısın
Soran1 yılOnun parası değil işte benim oluyor
Hazırlamak zorunda asla değilim
Rutin olarak hazırlamak zorlayıcı olur ama ara bi yapın bence.
10 Yorumla
1 yıl10 a kadar da bi zahmet uyan tosun gibi uyuyor musun öğlene kadar bir de ev hanimisin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYemek bile yapmayıp kocanın parasını yiyorsan sana karşılık vermesi gerekirdi ama seni alttan alıyor belli ki ama fazla uzun sürmez bir gün patlar
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kadar bile değer vermeyen birini eş olarak kalmak istemezdim
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Kendi kahvaltımı kendim hazırlarım. yanlis ama dünyanın sonu değil yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmenin sebebi sevgi ve saygı olmalı sen eşine kahvaltı hazirlamayacaksan nerde bu sevgi saygı, kendini aşırı yor ve hırpala demiyorum ama seviyorsan eşini sevginden ötürü bi kahvaltı koyabilirsin
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. https//www. instagram. com/reel/DHXN-3iCzsK/? igsh=dXg4NmV1MW1wdHI5
01 YorumlaEv hanımı isen evi çevirmek zorundasın zaten iş bölümü var sen ev o ise para
00 Yorumla
1 yılSaat 6-7 olsa haklısın derim ama 10 oldu ise Alman gerekir bence
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi yapmışsınız hazıra alışınca hep bekliyorlar
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılYine de biraz acı bence hiç yoksa bir yumurta kır adam iki ekmek arası yapsın dndnjxjx
00 Yorumla
1 yılÇalışmıyorsan hazırlamalısın bence buraya gelip soruyorsan sevmiyor/saymıyorsun kocanı
01 Yorumla- 1 yıl
Dayım çok feminist diye karısını boşamıştı iyi oluyor sizin gibilere😂
Gizli Üye(30-35)1 yılKıymetini bilmediğin nimeti Allah elinden alır baba evine gidersin aklını başına al ya yazık valla size adam ailesi için 10 saat ağız kokusu çeker yaptığın muameleye bak
00 Yorumlaİşe gidiyorsa niye hazırlamiyorsun, bide kadın olacaklar
Kendilerini de havalı sanıyorlar 😂😂😂00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yılArada bir hazırlamak iyidir çalışmayan eş ise hazırla bir şey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış uapmışsın kusura bakma. Kocan o senin hiç mi sevmiyosun insan az özenip hazırlar adam çok üzülmüştür bence dikkat et boşanmayın. Sev biraz ya
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSanki 6-7'de uyandırmış, saat 10 olmuş kalkıp hazırla beraber yiyin işte
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKeske bi tost yapaydın bari jdjdjs olsun Kraliçe👑 izindeyiz jsjsjss
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Çalışan bir kadınsan haklısın ama ev hanımıysan bir zahmet kahvaltı hazırla işe yara
02 Yorumla- 1 yıl
Cok iyi yorum calısan kadınlarıda düsünmüssün🙏🙏🙏🙏
1 yılYuh bi adam kahvalyi hazirlamkmi bu kadar zor gelen sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen olsam aklımda dursun baktım başka başka sıkıntılar da var kahrını çekmeye değmez der ayrırılırım. Yanlızca bunun için değil belki ama başka 2-3 sıkıntı daha varsa yollar gözükür.
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Sabahları kahvaltı bekleyen kocama "Dolaptan ne istiyorsan al" dedim. İyi yapmış mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler