AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Haşlanmış yumurtayı dilimleyip üzerine baharat döküp peynir zeytin ve süt mükemmel bence
Patates kızartması, sucuk, krep, mücver, sosis..
Bu aralar sucuklu kaşarlı menemen... Sabah kalkmaya üşeniyorum yoksa yaparım
Merhaba,
Sevdiğim bir insan, arkadaş, kardeş çocuk aile bireyleri! 😅
Ispanaklı börek olsa yanında sütlü çay fakat çay demlenirken içine çok az karanfil atılacak sonra bal, kaymak ikilisi birde sucurtalı yumuk olacak offf ağzım sulandı.
Kahvaltı kavramı bile beni mutlu etmeye yeter. Günde 5 öğün kahvaltı edebilirim. Beyaz peynir olmazsa olmazımdır, kırmızı çizgimdir. Beyaz peynir olmayan kahvaltıya kahvaltı demem.
Öncelikle mahallemizin sütçü dükkanına gidip 3 kilo jersey 1 kilo manda sütü alıyoruz sonracıma akşamdan kaynatıp buz dolabına koyuyoruz sabah güzel bir kap ve bıçak ile üzerindeki kaymağı alıyoruz sonracıma bal nutella sucuksuz yumurta tahin bekmez ruh halima göre belki nemenem demli çay hafif serin bir hava bulutların arkasından gülümseyen güneş sonrasında güzel bir sigara evet işte bu beni mutlu eder :)
Kahvalti da ben filtre kahve içerim yanında da tam çavdarlı, keten tohumlu ekmek ile kaşar peyniri, tereyağı, yanında zeytin, domates. Tatlı olarak ta bazen kayısı reçeli yerim. Bazen fıstık ezmesi ile reçel, bazen tahinli pekmez. Değişiyor yani. Hepsini aynı anda asla yemem. Az yerim zaten. Tıka basa yiyemem.
Patatesli sıkma, peynirli gözleme, zeytinli açma veya poğaça (ev yapımı ama pastane usulü değil) yanına da çay salatalık biber domates falan varsa çeşitli yeşillikler 🤩🤩🤩
Aşk dolu biri yanında olduktan sonra bir zeytin bir erkek bir küp peynir bile olsa yer.
Bir yanında yumurta tavada.
Beraber yumurtaya ekmek banarız
Of spor yaptığım için hep antin kuntin gey yiyecekleri yemek zorunda kalıyorum. Simdi söyle güzel menemen olsa ne güzel yerdim ama yiyemiyorum kahretsin dhsyxhsyxhsyx
Beni kahvaltıda ne mutlu eder biliyor musunuz? Çok abartılı olmasına gerek yok aslında. Şöyle mis gibi demlenmiş bir çay ☕️, yanında taze sıkılmış portakal suyu 🍊... Masada mutlaka zeytin (hele ki memleket zeytiniyse off!) ve peynir çeşitleri 🧀 olacak. Bir de taze pişmiş sıcacık poğaça veya börek varsa değmeyin keyfime! 😍
Son günlerde ki favorim. Aşırı pratik ve tok tutuyor. Ben marmelat yerine orman meyve özü kullanıyorum direkt üzerine. Cheescake tadında oluyor.
pattisli yumurta seviom ben kahvaltıda
Sen ağzının tadını bilirsin
sonradan gürmeyim ben
😅😅
yani sana pek bir önerim yok eh
kahvaltıda sucuklu yumurta ya da patates kızartması olsa mutlu olurdum. ya da sandvic kajsdjasd
Patates Favorim 😄🩷
Hiç bilmiyorum ya ne yapsam diye düşünüp duruyorum
Ben genel de daha klasik bir kahvaltıyı seçiyorum ancak bu da çok güzel ara öğün olabilecek bir menü olmuş, teşekkür ederim.
Pişi bayılıyorum pişi hamurundan yapılmış ufak topcuklara. Evet biraz sağlıksız ama beni kahvaltıda en mutlu eden ufak keyifcikler
Fotoğraftaki kahvaltıya bile okeyim ben:) hafif tatları zaten seviyorum. Bir de tatlımsı kahvaltı mis gibi olur..
Sucuklu yumurta zeytinyağlı ekmek domates salatalık sumakşı soğan ve biraz kızarmış ekmek azcıkta sosis ve salam birazda kaşar peyniri
3 tane haşlanmış yumurta , sucuk ve klasik kahvaltılıklar domates peynir salatalık zeytin mutlu etmeye yeter ya
aşkım olsa sanırım onun dısında hepsi aynı sey. bi hamur işi yumurta işi meyve sebze kuruyemiş vs vs ler işte.
Cheat day yapacaksam börek olması beni mutlu eder. Haricinde ki günlerde protein tozuyla yaptığım krep beni mutlu ediyor.
Serpme kahvaltı olsun kıyma kavurması sucuk menemen simit poğaça gözleme sündürme valla fark etmez
Yulaf hafif fıstık ezmeside üstünde olursa çok güzel olur dene
serpme olacak yulaftır odur budur bence onlar öğle yemeği ya da ara öğün olarak daha iyi
Kahvalti yapmiyorum normalde , kahve iciyorum. Ama arkadaslarla kalabalik olunca tost yerim 😅
🫠🫠
Ciğer dürüm üstüne de yürek dürüm yanında da acılı şalgam ortada da közlenmiş patlıcan salatası varsa deyme keyfime
Çiğköfte de istermisin paşam
@yalnız74 sabah sabah dokunur yav 😃
Nutelllaaaaaa :)
Kooperatif çikolatası daha güzel hem o boykot
Boykotta degil nutella. Anca aklımı başımdan aldığı icin onu boykot edebilirim :)
Menemen severiz
Kim sevmez 😂
Yemeğin şehir ismi bile var xd
Kendini aşmış tabi sükse olmuş
O bir kral o bir zirve o bir menemen xd
Hellim kızartması Havuç ya da portakal receli 😋
🥴
Ne oldu
O ne kele
Ney anlamadım
O ne diyorum
Hellim Kıbrıs'a ait peynir kızarıyor falan lezzetlidir
Çorba içtim. Sen ne yedin
Omaç
O ne 🙂
Araştır
Mınica bellucinin 30 yaş hali
O kim
Monica belluci yi tanımıyor musun, italyan bombası😂
Birtek bombacı tanıyorum o da mülayim
Bu onun roma şubesi ve bombalar üzerinde😂
Yumurtalı mırtoxe (un kavurması)
Hiç yemedim nasıl oluyor acaba
Çok güzel oluyor , bir gün imkan olursa denersiniz. Sadesi biraz ağır oluyor. Yumurtalı olanı ideal: )
Tarif detaylı
Ölçüsüz söyliyeceğim. Ölçüleri bilmiyorum. Yağı tavaya koyuyorsunuz. Göz kararı unuda koyuyorsunuz. Tuz falan. Karıştırıyorsunuz , durmadan o unun yanmaması için. Beyaz olan un , sarı, turuncu ve en son açık kahverengi oluyor. İşte açık kahverengi iken yumurtaları atıyorsunuz ve ocağı kapatıyorsunuz. Karıştırmaya devam ediyorsunuz çünki un karışımı sıcak yumurtalarda kızartır böylelikle. İşlem tamamlanmış olur.
Dikkat etmeniz gereken iki nokta unun yanmadan karıştırılması ve koyu kahverengi almaması.
Un yanmayacak anladım bu hangi ülkeye ait acaba
Patates kızartması ama kızartmayacak
Çok kırmızı olmayacak mı demek istiyorsunuz
😃yapmayacağım manasında dedim
Bambaşka yerden baktın tebrik
Bakış açım çeşit çeşit 😅
Kahvalti ile mutlu olunmuyor
Beklenti üzer
En güzel kahvaltı: Domates peynir ve biraz da tere yağı ve bal.
Sıcak çay her zaman mutluluk kaynağı benim için <3
Süt, sucuklu yumurta ve patates kızartması beni mutlu ederdi.
Kahvaltıda tatlı sevmem. Sucuk yumurta menemen gibi şeyler severim.
peynir zeytin yumurta köfte patates kızartması ve olmazsa olmaz çay
Benim için kahvaltıda taze ekmekle peynir domates ve yanında çay olunca çok mutlu oluyorum.
Yumurta , Ceviz , Ezine Peyniri , Kurutulmuş Kırmızı Biber , Çay
Tereyağı ve bal bide sıcak poğaça ev yapımı yanında kaçak çay
Tek bir çeşit değilde böyle köy-serpme kahvaltısı olursa iyi olur.
Avakado ve sürülebilir olan her hangi peynir yanına da aslında karp nane domatese çok güzel olur
Sandviç ve çay yeterli başka bir şeye gerek yok
adam gibi trakya peyniri ve simit beni mutlu eder, birde çay
Çıtır meyveli müsli haşlsmış yumurta omlet börek poğaça ve çayyy
Yani farklı olarak yaz için karpuz olsa acayip iyi geliyor :)
Kahvaltıda baktıkça mutlu olduğum biri olsun gerisi farketmez
Kahvaltıyı bırakalı 5 yıl oldu 6. Yılım olacak para artsın diye kahvaltı yapmıyorum
Yarım taze ekmek ve sarıları pişmemiş 3 baharatlı yumurta. Standart kahvaltımdır kendisi.
Kahvaltıda kuru yemişler mutlu ediyor beni fındık kaju ceviz vs
Taze yeşillik bir dilim ceviz ve peynir az bi de beyaz lahana haşlaması
Kahvaltıda ne olduğunun Bir önemi yok hazırlayan olduğu sürece eheh
Menemen sucuk patates kızartması çay domates salatalık varsa daha da bir şeye gerek yok.
Dimiii 🥹
@yalnız74 canım çekti ha
Nutella tabiki de. Sıcak ekmeğin arasina süreceksin. :)
Patates kızartması
Menemen
Kaymak Katmer
Çay
Öf gece gece canım çekti 🥹
yumurta yeterli birde lezzetli bir peynir kaliteli bal