Yeme & İçme Elmalı 🍎 turta 🥧 sever misin? Yapmayı biliyor musun? YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor ✌🏻 Güncellemeler1 yıl @Barış_LonelyForever ve sorumu beğenenler https://youtu.be/JBElQJbWdF0?si=KNrirS4Fm1jnVHiq 😄 Elmalı 🍎 turta 🥧 sever misin? Yapmayı biliyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. severim tabi ki de ama yapmayı bilmiyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Severim ama uzun zamandır yapmıyorum hemen iki video izlesek tarif elimizin altında olur zaten 1 0 Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ayy ben bir tane tarfi görmüştüm aklıma düşürdün yarın denicem 2 1 Yorumla blairathy 1 yıl tarif* Yorumla
CƖαriѕѕα Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Severim elmalı tarçınlı içleri çok yakıştırıyorum tatlılara 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Severım ama yapılışını bılmıyırum hıç yapmadım 😬 1 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Tatlı konusunda beceriksizim yapmak yerine hazır almak daha iyi 1 0 Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Daha önce 1 kere elmalı turta yaptım fena olmadı 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Severim afiyet olsun efendim.. 1 3 Yorumla YecücMecüc 1 yıl Sağ olasın Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Sizde sağolun efendim Yorumla YecücMecüc 1 yıl 🍀 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kurabik daha güzel oluyor 🤭 eline sağlık 1 1 Yorumla YecücMecüc 1 yıl Teşekkürler :)) Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Severim denemedim afiyet olsun 1 1 Yorumla YecücMecüc 1 yıl Sağ ol Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. cok severim yapmasında biliyrum Afiyet olsun 1 1 Yorumla YecücMecüc 1 yıl Sağ ol Yorumla
deniz19951 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl 😍Çok severim ama daha önce denemedim yaparım bence😅 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. SeverimHiç yapmadım ama 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hem sevmiyorum hem yapmayı bilmiyorum 1 0 Yorumla
alifurkancom Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Elmalı turtayı çok severim ama yapmayı bilmiyorum. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Severim yapmayı bilmem ama 1 0 Yorumla
herakleitosubenyedim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İsmin korkunç 1 1 Yorumla YecücMecüc 1 yıl Biliyorum Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevmiyorum bilmiyorum 1 0 Yorumla
Selinözg Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Tabiki severim afiyet olsun abi 1 2 Yorumla YecücMecüc 1 yıl Sağ ol Yorumla Selinözg 1 yıl 🙂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Bayılırım 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Severim ama yapamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
severim tabi ki de ama yapmayı bilmiyorum
Severim ama uzun zamandır yapmıyorum hemen iki video izlesek tarif elimizin altında olur zaten
Ayy ben bir tane tarfi görmüştüm aklıma düşürdün yarın denicem
tarif*
Severim elmalı tarçınlı içleri çok yakıştırıyorum tatlılara
Severım ama yapılışını bılmıyırum hıç yapmadım 😬
Tatlı konusunda beceriksizim yapmak yerine hazır almak daha iyi
Daha önce 1 kere elmalı turta yaptım fena olmadı
Evet severim çok güzel olur
Severim afiyet olsun efendim..
Sağ olasın
Sizde sağolun efendim
🍀
Kurabik daha güzel oluyor 🤭 eline sağlık
Teşekkürler :))
Severim denemedim afiyet olsun
Sağ ol
cok severim yapmasında biliyrum Afiyet olsun
Sağ ol
😍Çok severim ama daha önce denemedim yaparım bence😅
Severim
Hiç yapmadım ama
Hem sevmiyorum hem yapmayı bilmiyorum
En Bi sevdiğimmm
Elmalı turtayı çok severim ama yapmayı bilmiyorum.
yapmayı bilirim sevmem
Severim yapmayı bilmem ama
Seviyorum ve yapıyorum da
İsmin korkunç
Biliyorum
Sevmiyorum bilmiyorum
Tabiki severim afiyet olsun abi
Sağ ol
🙂
Bayılırım
Severim ya 😅
Off bayılırım yapmaya yapmadım😅