İzmir'e yolunuz düşerse Zeynel Ergin'e uğramadan gitmeyin. Közde kumru, gevrek ve çeşit çeşit boyozla geçmişten günümüze en sevilen yerlerden biri. Özlemiştim ya🥹🌸

İzmir'e yolunuz düşerse Zeynel Ergin'e uğramadan gitmeyin. Közde kumru, gevrek ve çeşit çeşit boyozla geçmişten günümüze en sevilen yerlerden biri. Özlemiştim ya🥹🌸

Yok yok, yemedim. Dur bi hayal kurayım da öyle yiyeyim."
Gözlerimi kapadım, hoop İzmir’deyim! Güzel bir kadın çıkıyor karşıma, rüya içinde rüya gibi… Tabii İzmir’de çirkin doğurmak ayrıcalık sayılır ya, neyse. Kadın bana yaklaşıyor, göz kırpıyor:
"Ooo, biz İzmir’e başka memleketten gelmiş, yakışıklı, centilmen bir erkekle tanışmaya... Zeynel’de kumru yerken…"
Falan filan, mevzu ilerliyor derken…
Bir anda "Gugu gugu gugu ku!" diye bir serenat sesine uyanıyorum. Hayal bitti, sahan da yumurta ile kahvaltıya taam oldum.
😄😄 Şaka bir yana yolunuz düşerse üstadım yeriz içeriz 🌸🙂
😂😂
Çok tatlılar bizim balkona da geliyorlar gözleri burunları filan. Allah çok güzel yaratmış 😍
Hayret gevrek degil simit o diyen çıkmamış daha :)).. Çok severim çok yedim ve özledim gene.. Bu paylaşımlarınız beim İzmire koşarak gelişimi hızlandırıyor '. Birde bu gevrekciyz çok yakın bir tavuk ızgara ci var normalde tavuk sevmem ama efsane yapıyor. Off off :))
İzmirlilere kimse laf diyemiyor 🌸🙂
burada diyorlar ya.. Benim arkadaş grubum burdq herşeye laf atıyor.. bir şey görüyoruz İzmir'de buna ne diyorsunuz diyorlar.. Kıskanıyorlar işte ne yapalım :))
😄😄
Teşekkür ederim :))
Rica ederim 🌸
Hiç denemedim ama İzmir'e gelirsem evet denerim. Kumru İzmir'in yuvası.
🙂🌸
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Of of, közde kumruyu sorma! Ben buraya yakınım ya, Zeynel Ergin Fırını bizim uğrak yerimiz oldu.🔥 Hele o mis gibi közde kumru kokusu yok mu, hemen çeker içeri. Gevrek zaten İzmirli'nin en has damak zevki, boyozu taşımalı sucuğu da cabası. 😁
Benim favorim közde hindi fümeli kumru, yanında da sıcacık bir çay! Ah, şimdi bile ağzım sulandı. İzmir'e gelen herkesin kesin uğraması lazım bu noktaya. Dorothy saçma falan yazmamış ha, tam isabet demiş! 🌸 İlk fırsatta sen de yeniden git, bizim için de bir ısırık al! 😋
Cevap
15Cevap
Yedim tabii kanka Bi ısırdım, gözlerim bi kapandı… dedim bu nasıl lezzet lan! Közün dumanı ayrı, kaşarın akışı ayrı hâlâ canım çekiyo bak.
hayır yemedim maalesef
Ah ulan ah Kayseri'de ömrüm çürüdü bee @MartıKaş birgün ısmarlarsın artık
İkiside kulağa hoş geliyor şu an sen anlatınca ikisinide çekti haha😂😅 ama nickini iyi hatırlamışım ya😂😂
Evet haklısın çok severim cidden iyi ki hatırlattın 😃
Bu tarz şeyler yasak bana âfiyet olsun
Sağolasin 🌸
Hiç yemedim denemek gerek öneri için teşekkürler
Rica ederim 🌸
Aydın'da var mı acaba
Bilemem
Kumru yapan yerler varda burası gibi yok sanırım
Yedim tabiki.
Hayır yemedim ama denemek isterdim
Olsa da yesek be 😋 çok güzel olur..
Hayır yemedim / İzmir'e gelirsem deneyeceğim