Yeme & İçme Hiç humus yediniz mi? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yedim beğendim Yedim beğenmedim Yemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç humus yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet en sevdiğim mezedir ve bayılırım ❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hiç yemedim. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yedim ama hiç beğenmedim. Yapamadılar mı aceba diye evde de denedim ama cıkss benlik değil. 1 2 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Belki ileride seversin,24 yaşından küçüklerin humus, karnabahar, bamya, kabak tatlısı gibi şeyleri sevmediğini düşünüyorum, sen 24'ün altında mısın? Yorumla kalbisükûn +1 yıl Humus hariç hepsini severim. Demekki tezin yanlış Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Evet yedim sağlıklı yemekler mutfaklarında satılıyor genelde ve beğendim yine olsa yerim yani. 1 0 Yorumla
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl ev yapımı yemiştim beğenmemiştim ama sapancada bi lokantada yedim mükemmeldi... 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Ortadoğudayken çok yedim. Gerçekten yapan yerde yiyince çok iyi 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Lübnan mı? İnşaat mühendisi misin? Yorumla
Royalinea Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Hataylıyım tabiki yedim en sevdiğim meze hatta. 1 2 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Siz ana yemek olarak yemiyor musunuz? Yorumla Royalinea +1 yıl Yok meze olarak Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemedim ama güzel görünüyor 1 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Yanında biber turşusu ve soğuk suyla yeniliyor Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. evet yedim idare eder bir tat 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 2 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Seninde yaşın küçük, ileride seveceğini düşünüyorum,24'den sonra. Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Tamam amca Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Hatalıyım bizde olmazsa olmaz 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Siz meze olarak yiyormuşsunuz diye duydum Yorumla cemo17 +1 yıl Evet Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Biz Tarsus'lular yemek olarak Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Yemedim 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bayılırım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. yemedim 1 0 Yorumla
gamboçyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl O ne ki 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Nohut ve tahinden yapılıyor Yorumla gamboçyalı +1 yıl Hangi yöreye ait Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Hatay veya Tarsus Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Tadı berbat 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Senin yaşındakiler bazı yiyecekleri sevmiyorlar galiba örneğin:kabak tatlısı, karnabahar kızartması, bamya. İleride seveceğini düşünüyorum. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Evet yedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet en sevdiğim mezedir ve bayılırım ❤️
Hiç yemedim.
Yedim ama hiç beğenmedim. Yapamadılar mı aceba diye evde de denedim ama cıkss benlik değil.
Belki ileride seversin,24 yaşından küçüklerin humus, karnabahar, bamya, kabak tatlısı gibi şeyleri sevmediğini düşünüyorum, sen 24'ün altında mısın?
Humus hariç hepsini severim. Demekki tezin yanlış
Evet yedim sağlıklı yemekler mutfaklarında satılıyor genelde ve beğendim yine olsa yerim yani.
ev yapımı yemiştim beğenmemiştim ama sapancada bi lokantada yedim mükemmeldi...
Ortadoğudayken çok yedim. Gerçekten yapan yerde yiyince çok iyi
Lübnan mı? İnşaat mühendisi misin?
Hataylıyım tabiki yedim en sevdiğim meze hatta.
Siz ana yemek olarak yemiyor musunuz?
Yok meze olarak
Yemedim ama güzel görünüyor
Yanında biber turşusu ve soğuk suyla yeniliyor
evet yedim idare eder bir tat
Yedim ve sevmedim.
Hiç sevmem
Seninde yaşın küçük, ileride seveceğini düşünüyorum,24'den sonra.
Tamam amca
Hatalıyım bizde olmazsa olmaz
Siz meze olarak yiyormuşsunuz diye duydum
Evet
Biz Tarsus'lular yemek olarak
Tadi çok kötü
Evettttt
Yedim çok güzel
Yemedim
Bayılırım
yemedim
O ne ki
Nohut ve tahinden yapılıyor
Hangi yöreye ait
Hatay veya Tarsus
Tadı berbat
Senin yaşındakiler bazı yiyecekleri sevmiyorlar galiba örneğin:kabak tatlısı, karnabahar kızartması, bamya. İleride seveceğini düşünüyorum.
Çook severim
Evet yedim