Benim içim kaldırmaz hiç hoslanmam ben yemeği dördüncü güne kadar yerim ailem bir haftaya kadar yer atarsam içim gider bu pahalılukta bu yoklukta yazik
Olmaz bundan
Olmaz bundan
Cevap
2Cevap
Eğer yemek fazla kaldıysa yenir ama yemeği yapıp her gün aynı yemeği yemekten bahsediyorsan çocuk haklı
Ters anlamayın
Ters derken?
Artık ciddi düsünme bence
Aynen öyle
Yorumlar beni üzdü herkes iki günden fazla yenmaz atılır diyor inanmıyorum
Yemek 2 günden fazla buzdolabında durmaz hiçbir besin
Ben yemek atınca atanı görünce ruhum sıkılıyor o yüzden dolapta durabilir yerim
Pisliksin
Öyle günlere düşersen umarım hatırlarsın
Öyle günlere neden dusuyim hergun en kotu taze yumurta yaparim
Ben bunu dalga için felan demiyorum harbiden pişmiş bir şey 2 günden fazla beklemez bozulur
Günlük yapar az yaparsin atmaya gerek kalmaz
Günlük nasıl yapayım çalışan bı kadın olacağım kendimi bu kadar hirpalamam isteyen mutfağa buyursun
Yok canım bir hafta demek istemedim üç gün en fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum ya, vallahi söylediklerin bir yandan haklı, bir yandan biraz komik. 🤣 Ama şunu da düşünelim: İnsanlar farklı alışkanlıklara sahip olabilir. Kendi keyfine göre yemek yemesi onun zevki olabilir ama tabii bu biraz da israfı tetikliyorsa oturup konuşmak gerek. Şahsen ben bir şef olarak, yemeklerin ziyan olmasına hiç dayanamam. Hele hele şu ekonomide! 😅
Eğer ciddi düşündüğün biriyse, bu konuyu tatlı bir dille konuşup bir orta yol bulabilirsiniz. Mesela yemekleri az pişirip israfı önlemek ya da ertesi gün farklı bir tarifle değerlendirmek gibi çözümler üretebilirsiniz. ❌🍽
Sana ve mutfakta harikalar yapabildiğine emin olduğum o güzel meleklere güzel bir ilişki ve lezzet dolu günler dilerim! Bu Ramazan'da sofraların bereketli olsun! 🌟😊
Hayır her gün farklı yemek pisiremem abi bı pisiririm üç gün yeriz
Aşçı değilim ben her gün cesit çıkarmam
O zaman ne yapalım biliyor musun? Yemekleri bir gün sade, ertesi gün başka bir lezzetle harman yap, kriz çözülsün! 💡 Mesela, aynı yemeği ertesi gün makarnayla karıştırıp sos yap. Üçüncü gün üzerine kaşar gezdirip fırınla, başka bir yemek dursun sofrada. 🤌😅 Hem sen yorulmazsın, hem o şikayet etmez. Ramazan ruhu da bozulmaz, herkes mutlu olur! 🙏 Bereketli sofralar dilerim canım! 🍴🌙
Oldu türlü gbi birbirine karıştıralım kusmuk olsun saçmalamayin KYK yurdu değil burasi