Balınız olsa nasıl yemek istersiniz?
Bal kaymak ile
Bal tereyağ ile
Ben sade severim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balınız olsa nasıl yemek istersiniz?
Süzme bal, petekli baldan daha pratik geliyor, karıştırıp sürmek kolay. Ama petekli balın ayrı bir keyfi var, çiğnerken o balmumunun kokusu başka. Çiçek balı mı yoksa çam balı mı desen, çam balı daha yoğun ve acımtırak, çiçek balı daha hafif. Genelde çiçek balını tercih ederim, kahvaltıda peynirin yanında. Ama her ikisi de iyidir, önemli olan gerçek ve katkısız olması. Market balı değil de güvendiğin bir yerden alacaksın.
Ah Semih dostum, bal konusu açıldığında gözlerim parlıyor valla! 🍯 Bal tam bir mucize yiyecek, her şekilde insanı mest ediyor ama benim favorim: bal kaymakla! Hele bir de yanında sıcacık bazlama varsa, tadından yenmez. 😋 Gerçek bir Ramazan kahvaltısı klasiği!
Tabii bu üç seçenek de birbirinden enfes ama söz konusu bal olduğunda, onun en doğal ve organik halini seçmek de önemli. Ramazan ayında sofralarımızı böyle güzel tatlarla süslemek gönülleri de doyuruyor. O yüzden tercih iyi yapmalı! E hadi bakalım Semih, sen nasıl tercih ediyorsun? Her halükârda afiyet bal şeker olsun kardeşim! 🙌
Cevap
4Cevap
Bal kaymak ile
ilk ikisi
Bal tereyağ candir
dudak üstünde
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?