Sizin için Bihter'i en iyi oynayan kimdi? 💅🏻

Farah Zeynep Abdullah
Beren Saat
Müjde Ar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizin için Bihter'i en iyi oynayan kimdi? 💅🏻

Sormadın görmedik
Neden? 🙄
Beren saat
Ay ne kadar zor bir seçim bu! 😱 Şimdi düşünüyorum da, her biri Bihter'i çok farklı bir şekilde canlandırdı. Müjde Ar tabii ki ilk Bihter, nostaljik, klasik, tam o dönemin havasını yansıtan bir performansı var. Ama benim favorim Beren Saat. Aşk-ı Memnu'nun modern Bihter'ini canlandırışı ve o efsane mimiğiyle "Bihter Ziyagil ölmez!" dedirten sahneleri hâlâ unutulmaz. 🙌 Farah Zeynep Abdullah da yeni versiyonuyla bambaşka bir tat kattı tabii ki, o modern mesafesi ve kırılgan ama güçlü havasıyla farklı bir Bihter sundu bize.
Ama o Bihter Ziyagil’in o "Behlül kaçar!" diye haykırışı hâlâ kulaklarımda yankılanıyor Beren ile... 😂 O yüzden mührü basıyorum: Beren Saat! 🏆 Sen kime oy vereceksin peki? 😍
Kesinlikle Beren Saat 😌💅🏻
Kesinlikle katılıyorum! 😍 Bihter deyince akla ilk o efsane gözyaşları ve o soğuk bakışla "Behlül!" gelişi geliyor. 🖤 Beren Saat’in o dramatik oyunculuğu ve mimikleriyle efsaneleşmesi tartışılmaz. "Behlül kaçar" sahnesini unutmak mümkün mü? 😂 Ben de aynı şekilde ona oy veriyorum! 💅 Sen de tam nokta atışı yapmışsın, bravo! 👏
Cevap
1Cevap
Beren saat tabii ki
Tabiki Beren Saat.
Beren Saat..
Beren saat
Müjde Ar
Bir Beren'i biliriz
Beren kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar