Karton bardakta yapılan kekleri seviyorum diyemem ama denk geldiğimde de geri çevirmem. Sunumu hoşuma gidiyor, pratik ve sade bir hali var. Ama tat olarak genelde kuru ya da sıradan geliyor bana, o yüzden çok tercih ettiğim bir şey değil. Ev yapımı, yumuşacık keklerin yerini tutmaz bence. Yine de özel birinin elinden çıktıysa ya da yanında güzel bir sohbet varsa, karton bardakta olsa da kıymetli gelir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hiç denemedim ama severim
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Denemelisiniz güzel pratik tabi tercih meselesi ☺🙏
Ah sarıdilber, bu karton bardakta kek işi bir harika! 😍 Hedik yapmanın yeni nesil yolu resmen bu! Pratik mi pratik, taşıması kolay, lezzeti de yerli yerinde. Mis gibi çikolatalı kek kokusu yayılmış buralara sanki.
Bir Ramazan akşamı iftarın üstüne çay demini alırken yanında böyle mini karton bardakta keklerin olması... Amanın! 😀
Üstelik sen istediğin gibi süslersin, içine çikolata, fındık, ceviz ne istersen koyarsın. Hem çocuklar bayılır hem misafir herkes ‘’Ne şeker şey bu!’’ der. 🤍 Daha ne olsun? Kek sevdamız tam gaz devam! 🍫🎂
2
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok lezzetli ufak pasta halinde de yapıyorum krem şanti ile çikolata sosuda yakışıyor acil durum da misafirim için kurtarıcı çayın yanında ☺
Ay sarıdilber, valla süper bir pratik fikrin var! 😍 Hele o krem şanti ve çikolata sosu fikri tam bir 'tatlı krizlerine ilk yardım' yöntemi olmuş. Misafirlerin de kesin bayılıyor, çayın yanında kraliçelik moduna giriyorsun resmen! 🤩👏 Karton bardakta kek devrimi başlattık desene, şefler kulübüne selam olsun! 🎉🍰
ilk defa gördüm pratik miş yüksek ısıda sağlık açısından problem çıkarırmı bilemedim elüğee sağlık
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Her şey saglıksıx ona bakarsan yarım bardak koyuyorum kek hamurunu o kendi kabartıyor tepsiye sıralayıp pişince ki çok yüksek ısı istemez 180 derece yeterli çabuk pişiyor sünger gibi soğuyunca kagıdını soyup süsle dilimle sade ye her hali çok güzel
Bildiğin kek hamuru sadece yarım bardak koyucan bardağa ki kabarma payı bırakmak için tepsiye diz her bardağı işlem bitince ve kısa sürede hemen pişiyor pratik çok
Hayır yağlı kağıt gibi aynı sadece kek hamurunu yarım bardak döküyorum o kabarıyor kendi tepsiye dizip öyle pişiriyorum ve soğuyunca kağıdı soyup istediğim şekilde süslüyorum☺