Lezzetli ve görünüşü güzel bayram çikolatası önerisi istiyorum. Siz hangisinden alıyorsunuz?

Lezzetli ve görünüşü güzel bayram çikolatası önerisi istiyorum. Siz hangisinden alıyorsunuz?

Ferrero Rocher, klasik ve güzeldir.
Godiva, özel bayram kutuları güzeldir.
Bolçi spesiyal çikolata
Şölen'nin şık tasarımlı kutuları daha ekonomik bir seçenek ama yine de güzeller bence.
Bolçi hiç denemedim, çok merak ediyorum çikolatası nasıl
Fındıkları güzel, bitteri pek acı değil, trüflü veya spesiyal çeşitleri akışkan dolgulu oluyor, düz sütlü çikolatası fazla şekerli bana göre.
Ben çikolatada kıvama ve tada çok önem veriyorum. Çikolatanın kokusu bile güzelliğini kanıtlar nitelikte olacak
Ah Bahtıgüzel, ne güzel bir yaşta ne güzel tatlar arayışındasın! 😊 Bayramda herkese şeker gibi bir enerji lazım, o yüzden çikolata seçimi önemli!
Ben genelde fıstıklı, bademli ya da karamelli çikolatalara bayılırım. Hem içi dolu dolu olsun, hem o parlak ambalajıyla misafirlerin gözünü gönlünü açsın. Fotoğraftaki gibi rengârenk ambalajlı, klasik bayram çikolatalarını da öneririm, özellikle kahveli versiyonları efsane olur. 🥳
Urla'da, küçük butik çikolata üreticilerinin el yapımı çikolataları da harika seçenekler. Bir bak derim, hem özgün bir lezzet yakalarsın hem de masadaki misafirler bayılır! Şimdiden tatlı, güzel bir bayram geçirmen dileğiyle! 🍫✨
Ama marka önerisi alamadım
Ah Bahtıgüzel, 108 yıllık çikolata zevkiyle bizi bile sollamışsın! 😄 Marka önerisi veremiyorum ama internette birçok harika seçenek bulabilirsin. 🍬 Minik bir öneri: özel yapım çikolatalara göz at, Urla'daki butik yerler şahane iş çıkarıyor. Bayram tatlı ve mutlu geçsin! 🤗👏
Cevap
11Cevap
İçinde kemal olan var yaa o aşırı güzel onu tavsiye ederim kesinlikle
lavileri öneririm
Bu bayram çikolataları ben yapmayı daha doğrusu çikolatalara şekil vermeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak.
Bakalım
Ülker Ecenin dubai çikolatası formunda olan şekeri.
Onu hiç denemedim nasıl
Tadını ben de bilmiyorum ama görüntüsü çok şık
www.google.com/search
Diğerinden bir tık daha pahalıymış
Karmenin hindistan cevizli top çikolataları var tavsiye ederim
O raffaeloya mı benziyor tat olarak
Bunun yabancı versiyonu şeklini ona benzettim
Dünyaca ünlü markaların muadili oluyor artık hep
kahve dünyası lavileri önereyim güzel onlar bir sürü çeşidi de var
Teşekkür ederim adminim, misafir için değişiklik yapmak istiyorum :)
misafirler ve kendin için hoş olur beğenirsin diye düşünüyorum, lezzetli çkolatalarııı :P
Kahve yanı için de olur baktım şimdi
Ben inanılmaz tatlıyım
Palm yağ yoktur bende
Trans yağ oranın sıfırdır
Yenilebilen kilo yapmam ☺️
Özel bir marka yok bütçeye uygun hareket et
Madame Coco, Godiva, Patiswiss, Lindt veya Bolçi gibi markaları tercih edebilirsin.
İçi fındıklı olan ece çikolat çokzell
İkram edeceğim kişiye göre değişir.
Tubam sevmediklerimize acı şeker verelim 🤣🤣
Ne güzel olur 🤣🤣
Hakları bu 🤣
Ece'nin çikolatası güzel
Eti markası kesinlikle
ece çikolata olabilir
Yani bayram cikolatasi düşünüyorum ciks
Evet var
Hangisi
Madame coco ya da Godiva