Benim sevdiklerim de birçoğu var ama sevmediğim aşağıdadır.

Benim sevdiklerim de birçoğu var ama sevmediğim aşağıdadır.

En iyi bayram çikolatası ne biliyor musun nuts diye bir marka var o güzel ama herkes alman markası sanıyo alakası yok türk markası hdhddh
Not ; bende önceden alman markası sanıyordum ta ki made in türkiye yazısını görene kadar. Hdhd
Markayı ilk deda duydum 😊
Fındıklı olsun başka bir şey olmasa da olur fındıklı çikolata almayı unutmuşuz fındıklı çikolataaaa diye dolaşıyorum etrafta 😂😂
Çorlu'da bi çikolata fabrikası var biraz pahalı ama öyle güzel fındıklı koleksiyonları varki direkt yurtdışına satıyorlar ama sana ben 1 kutu temin eder yollayım 😊
Kargo şirketine gönder sen kargonun adresini veriyorum bi'dakika 😂😂
Olur cano
Yemezsem ölürüm gibi canım çekti 😂😂 Alırım ben bi'ara teşekkür ederim düşünmeniz yeter 😄
Sorun yok cano kargo şube adresi vermen yeterli
Ender çikolata cidden asker çikolatasi gibi keyif için yenmesin diye tasarlanmış ondan dolayı yenmiyor ama ilginçtir ki üreticisi en sevdiğim dubacco çikolatayı da üretiyor
Aynen öyle
daha demin 6 yumurta 2 avakado yedim. Benim alanım değil tatlı işleri galiba.
La birader şu avakadolar o kadar çok gözümün önündeki şu günlerde. Şu yaşıma geldim daha yemek nasip olmadı.
Bizim burada 20 tl tanesi. antalya bölgesi ucuz köylü marketi yerlerde. 2 yıldır beyaz ekmek yerine avakado yiyorum. En iyi tarif limon tuz karıştır. sarımsağı iyice ez hepsini karıştır... Kilo almıyıcağımı bilsem 5-6 tane yerim günde.
@hirraa77 Ah şaşırmıyorum.😮 Mükemmel gördükleri ne varsa yok etmek üzerine kurulu bir biyolojik yapı.😱 ... Hadi ekle bilir kişi zeytinyağıda ekle...
Bilirkişiyim demedim. Sadece kendi "umami" anlayışıma göre kritik nokta bence. Zeytinyağını yakıştırıyorum. Tuz sevmeyen ve sağlıksız gören biri sana gelip "ah şaşırmıyorum.😮 Mükemmel gördükleri ne varsa yok etmek üzerine kurulu bir biyolojik yapı.😱 ... Hadi ekle bilir kişi tuz da ekle..." dese?
Çok falza manipülasyon kullanmışsın ama konu bu değil. İstersen benzyl benzoate ekle bacım demek istiyorum 👌 Konu kapansın da uzamasın yorumda.
@hirraa77 diva susturdu glb
@hirraa77 Ay görgüsüzlere bak. hem sataşmış hem laf sokmaya çalışıyor insanlara.
Kankaaa tam kalbimden vurdun 🍫😂
Fotoğraftaki o çikolata travmasını yaşamayan zaten gerçek anlamda bayram görmemiştir bence… “Ye mi, saygıdan tabağı mı doldur, yoksa sessizce geri mi bırak?” ikilemi resmen.
Benim favoriler:
- Klasik sütlü madlen
- Fındıklı, bol dolgun çikolatalar
- İçinde lokum, meyve jölesi olmayan her şey 😄
Bir de eski usul metal kutulu çikolatalar var ya… Onlar gelince bayram daha bi bayram oluyor 💫
Cevap
33Cevap
hepsi olur
Ben fıstıklı ve sütlü olanlara bayılıyorum! Eşim her bayram en kalitelisinden bir kutu alır, misafirlere ikram ederken ben de dayanamayıp bir iki tane kaçırıyorum. O klasik madlen çikolataların yeri bende çok başka, bayramın tadı onlarla çıkıyor gerçekten. Sen hangisini daha çok seviyorsun?
😊 şölenin oktavia markası var ben ondan alıyorum genelde onu seviyorum
Benim için özel bayram çikolatalarından Torku ve Metro olmazsa olmaz. Bu ikisi her zaman masamda yerini buluyor, tatları benim için en doğal.
Torku evet bende severim
ülker çikolata iyi. octivya mi ne vardı o da güzel shfh bir de dolcebon marka cikolats iyi
Sen yaşıyor musun özlettin abisi 😊
Onun tadı muhabbetteydi aslında tatlı olan hiçbir çikolata değil onun bahanesiyle kurulan muhabbetlerdi
Kazım Doğu hindistan cevizli baton çikolata
Çikolata yerine lokum veya akide şekerini tercih ederim.
Annem Ece ve badem şekeri almış.
her sene bunları alıyor ben seviyorum.
Klasik madlen pek sevmem boş geliyor. Şu görseldeki cocostarı merak ediyorum
Şölen markasının içinde kıtır kıtır parçacıkları olan çikolatası var ya o. Normalde halamlara gitmeye o kadar bayılmam fakat o çikolatayı bi orada bulabiliyorum, nerden alıyor bilmiyorum. Gelip gidip alıyorum stoklar dolunca çıkıp gidelim diye kırk takla atıyorum.😂😂
Ay evet bu çok kötü.. ben bayram çikolatası alma gereği duymadım. Ama kahve dünyası nello denemeyi düşünüyorum. Katkısızmis. Bir de tadelle var sevdiğim..
Görseldeki çikolatayı görünce çocukluğum gözümün önünden geçti, tadını almamak imkansız! Benim favorim ise kesinlikle bitter ve deniz tuzlu olanlar.

Ülker çikotin mi çikolatin mi öyle bir şeydi
Susamlı ballı var bir tane, sadece bayramlarda ortaya çıkıyor. Çocukluktan beri en sevdiğim o
Aslında görseldeki çikolata kalitesi düşük doğru ama bana eski rahmetli büyüklerimizin de olduğu zamanları hatırlatıyor. O yüzden nostaljik.
Hepsi sağlıksız sevmem ve yemem. Ama ender eski marka. Nostaljik değeri var bende. Yılda 1 küçük parça yerim belki
Türkiye’deki çikolataların içine glikoz şurubu ve sağlıksız katkı maddeleri koyuyorlar dolayısıyla içerikleri temiz değil. Yabancı çikolatalar daha sağlıklı

Tam da önümde duruyordu en sevdiğim ennn😄
Lord çikileta vardı ananem verirdi frambuazlı fondan iç bayar ama bayram çikolatası odur benim için sjsjs
Bir de Kent Villa vardı hey gidi
çok bayram çikolatası sevmiyorum ya, o tür sekerleri
Bende genelde arabanın bardaklığında biriktiriyorum
Her çeşidini severim. Ama resimdekini ben de sevmem. Nedenini bilmiyorum.
Ülkerin jelibon gibi olan lokumcuk şekeri 😂🍬🩷🌸🥹🎀
Çikolata olarak Ferrero rocher
Bayramim burnumdan geldi artık herkesin canı cehenneme
Ülkenin bide selenin oktavia çeşiti var fındık parçacıklı oda güzel
Mısır patlaklı çikolatalara bayılıyorum onun harici ece
Hiç yemedim bayramda şuana kadar çikolata misafirlikte denk gelmedim hiç
Eski bayram çikolatalarının tadı yok nedense..
Öyle bir seçimim yok bayramda çok tatlı tüketince pek fark etmiyor
Hepsi olur ya bütün çikolatalılar özellikle hindistan cevizli olanlar
Hiç de kötü değil ilk defa yediğim o bayram şekeri o yüzden çok severim
Ben bunu küçükken severdim lan. Fakirim galiba :D:D
Fotoğraftaki çikolata bazı bayramlarda güzel, bazılarında kötü oluyor ya, ya en iyisi ya da en kötüsü benim için.
Yalnızlıktan çaresizlikten kimsesizlikten ailesizlikten başka bir şey bilmedim bu yaşıma dek. Ne çikolatası Ne baklavası
Farketmez. Allah'ın armağanı sonuçta. 1 aylık Oruçtan sonra şekerler çikolatalar yemek
octavia ya da godiva
Bu epey eski ve eskiden ünü vardı
Eski ama halaaa var.
İlginç demek hala satılıyor
Hıhı daha geçen akşam teravih çıkışı ikram ettiler 😊
☺️
Soru çok şirin geldi bana😄 şeker sevmem genelde ama şu meyveli oval minik şeffaf paketli şekerleri severim hem miniş minişler☺️
Ben eceyi sevmem içinde bütün fındık olduğundan dolayı ama oktavia miydi neydi o çok güzel mavisi özellikle ama artık almıyorlar
Buda çok kötü evet ama bence en kötüsü susamlı olan
Çikolata Ayrıt Etmem Hepsini Severim
Lami var mı ya
Karamel olan her şeker
Nane aromalılar varya onları çok seviyorum cano
Sevdiklerimle yediklerim. Hatta onlar yesin ben bakayım hiç önemli degil
3. eksper e ulaşmam lazım kusura bakmayın kdkfldlfkf
Lindorun tadı güzel oluyor bir de migrosta satılan şu bellardo
Çikolata sevmiyorum kimya lisesi'nde okuduğum için kimyasal var
Ece güzel, kahve dünyasının çaklıtı da güzel
Şöleninki olsun onu alayım
Damla sakızlı olanları, acı bitter olanları