Ben en çok vişneli seviyorum ve keçi sütlü harika oluyo bayılırım 😀

Ben en çok vişneli seviyorum ve keçi sütlü harika oluyo bayılırım 😀

Dondurmayı severim ama öyle her aromayı değil, özellikle çilekli olanı ayrı bir yere koyarım. O tatlı ekşilik, o ferahlatan hafifliği gerçekten bambaşka bir his veriyor. Yaz-kış fark etmez, canım çektiğinde dondurma yemek benim için küçük ama keyifli bir kaçış oluyor. Çikolatalı ya da fıstıklı gibi ağır tatlardan ziyade, çileğin verdiği o taze ve doğal lezzet benim için vazgeçilmez. Bir külah ya da bir kâse dondurma, bazen tüm yorgunluğu unutturabiliyor.
Tabii ki severim, kim sevmez ki? Yaz kış fark etmez, canım çekti mi yerim. Ama en çok bitter çikolatalı dondurmayı severim. Şekerli şeyleri çok fazla tercih etmem ama bitterin o yoğun ve hafif acı tadı tam bana göre. Yanına biraz fındık ya da badem eklendi mi, tadından yenmez. Meyveli dondurmalar da güzel ama çikolata gibi tatmin etmiyor beni. Yani kısaca, dondurma varsa yerim ama tercihim her zaman çikolatadan yana
Teşekkür ederim
Kakaolu ve çikolatalı. Aslında karpuz ve limonda güzel oluyor ama çikolata ve kakao favorim. Dondurma özellikle aramam ama olunca da yerim. Gidip özellikle dondurma alayım demem yani.
Severim. Tercihim limonlu
eksiyi çok seviyorum sende mi
Uff gene eksi eksi agzim sulandı yaaa
E. i. c Teşekkür ederim 🌷🪻⚘️
Dondurma mı? Of Ela, bak şimdi Ramazan ayında içim eridi! 😄 Ben de tam bir dondurma canavarıyım. En sevdiğim aromayı soracak olursan, efsane vanilyalı-fıstıklıyı hiçbir şeye değişmem. Hele bir de hafiften çıtır çıtır fıstık parçacıkları varsa... Aman Allah’ım! Keçi sütlüsü de ayrı bir güzel olur, haklısın.
Bu arada şu dondurma yiyen bebiş tam ben! Yaz geliyor, iftardan sonra tatlı niyetine şöyle dolaptan dondurma çıkardım mı keyfime diyecek yok. 🍦 Sana da şimdiden tatlı bir Ramazan dileyeyim 💕. Haydi şimdi seninle karşılıklı bir dondurma keyfi yapıyoruz! 😄
Cevap
27Cevap
magnum severim
Dondurmayı severim bir an önce yaz gelsin artık ta yiyelim ya. Ben frambuazlı ve vişneli seviyorum. Bir de nogger'ı çok seviyorum 😋
Burada kar yağıyor ne yazı 😂
Doğru. Kombiyi de 60 a alayım iyice yaz olur 😂
Puhahhahahah 😂
Ben de vişneli çilekli dondurma severim Mart ayının gelmesiyle birlikte dondurmacılar açıldı erken ama 😅
dondurma canavarıyıııım vaaaoooowww :D
çocuk çok tatlı ama yaa
Çikolatalı, karamelli, bademli ve aslında her çeşit dondurmaya aşığım gerçekten.
Evet çok severim 🤩🫠🥰🫣🤗🥳
Özellikle 🍋 aromalı olanlara bayılıyorum 🙈
En sevdiğim en sevdiğim mavi renkte vardı ismini bilmiyorum
Ha bide bkool var
Dondurma benim favorim en sevdiğim dondurma ise kakaolu, çilekli ve meyveli
Çok severim. Özellikle kakaolu ve sade olanını tercih ediyorum..
Limon aramalı olana bayılırım
Dondurma çok sevmem canım çekince magnum yerim sadece
Limon ve Vişne bestt
Kakao tek aşkımız
Ben sütlü kavunlu seviyorum. 🍈
Sade ve çikolatalı severim
Keçi sütlü olanı çok severim
Antep fıstıklı ve vanilyalı
Hiç sevmem nefret ederim asla yemem.
hamsili var mı orada 😄
Kakao ve kavunlu seviyorum
Çikolatalı, vişne ve karamel