Merhaba, Dondurma yemeyi çok seviyorum. Yaz kış fark etmeksizin canim her istediğinde dondurma yerim. Dondurucuda mutlaka Algida Çikolatalı Cornetto, Cornetto Disk Oreo Dondurma, Algida Nogger Sandwich mutlaka vardır. Dışarıda Mado dondurma veya Modada Ali ustanin yerinde çikolata, karamel ve vişneli dondurma yerim, dondurma üzerinde sos çok sevmiyorum. Ama bazen çikolata sosu çok nadir de olsa dondurmanın üzerine koyduruyorum. Sevmesemde görselleri güzel oluyor..
Merhabalar… Dondurmaaaa..! En sevdiğim tatlılardan biridir. Yaz kış farketmez canım çekerse yerim. Ama tabi her aroma ile yemem. Sevdiğim ve çok yakıştırdığım soslar ile yemeyi özellikle dondurma kuplarında çok seviyorum. Vanilya/karamel üzerine badem, Vanilya/bal badem üzerine ceviz fındık, Vanilya/karamel içinde kıtır bisküvi ile, vanilya/çikolata sosu, fındık brownie parçaları ile, ayrıca fildişi sos ile, yine vanilya/tahin sos üzerine ceviz ile, vanilya/fıstık ezmesi sosu, bal, badem ceviz ile, vanilya/Kahve aroması ile güzel oluyor.