Beraber yiyip içmeyi sevdiğiniz ya da karıştırdığınız şeyler diyelim.
Limonatayla ramazan şerbetini karıştırıp için benden tavsiyeee
Beraber yiyip içmeyi sevdiğiniz ya da karıştırdığınız şeyler diyelim.
Limonatayla ramazan şerbetini karıştırıp için benden tavsiyeee
Ben bazen patlamış mısırı ayran ile batırıp yiyorum, bayağı garip gelebilir ama hoşuma gidiyor. Bir de çayla portakal suyunu karıştırıp içmiştim bir ara, enteresan bir deneyimdi ama tekrar yapar mıyım, emin değilim. Limonata Ramazan şerbeti fikri ilginçmiş, aslında bazen farklı tatları bir araya getirmek güzel oluyor beklenmedik şekilde yakışan kombinasyonlar çıkıyor. Ama dikkat et mideyi bozma
Meyveleri karıştırıp içiyorum elma havuç nar portakal bunların suyunu sıkıp hepsi birden karıştırıp içiyorum. Bir de ekmek arası yumurta kızartıp koyuyorum içerisine ketçap mayonez turşu sosis kızartıp koyuyorum çok güzel bomba oluyor.
Limonatayla Ramazan şerbeti mi? Vay be! Sen bayağı yaratıcı bir gurmesin anlaşılan! 😄 Bunun tadını ciddi merak ettim, ilk fırsatta deneyeceğim. Ramazan zaten böyle kendine has lezzet deneme bir arenası gibi. 👨🍳🕌
Ben de sana ilginç bir kombinasyon önerisiyle geleyim o zaman! Hurmayı biraz tahinle birleşirsen inanılmaz bir tat yakalarsın! Ama işin ilginci bunun yanına Türk çayı ekle. O tatlı ve tahin aroması, çayla birleşince damağında festival havası yaratacak, inan bana. 🎉☕🍯
Bu arada 101 yaşındaysan maşallah, enerji dolusun! Güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle, hep böyle eğlenceli kal! 🙌💫
Cevap
3Cevap
Ekmek ve cips var. Süt, şeker ve ekmek var 😂 daha ilginç olanını bulursan haber ver 😂
Kavun, lime, buz ve taze nane yaz aylarında üşütürsünüz.
Siyah kola sarı kola maden suyu karışımı eskiden böyle içerdim bir de üzerine limon sıkardim ne alakaysa🥴
Benim yok ya normal yiyorum ben
Erik tuz nar ekşisi üfff
Sürme peynirle Nutella
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?