Yeme & İçme Mantı yemek isteyenler var mi aranızda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugünde manti var menüde. Hamarat miyim sizce? Güncellemeler1 yıl Yakinda bin kilo olcam şaka 50 kioyu geçmiyorum sıgir gibi yiyorum. Mantı yemek isteyenler var mi aranızda? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
developer1 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl en sevdiğim yemeklerin başında gelir. harika görünüyor eline sağlık 0 0 Yorumla
psikoufuk Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl ahh en sevdiğim yemeklerdendir kendisi, canım çekti... 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hazır mı?El yapımı mı? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hazir da ben yaptim sosunu manti hakmardan Yorumla cakir2607 1 yıl Afiyet olsun sıcak havalar da biraz ağır gelebilir dikkat et Yorumla Soran 1 yıl Ben hep biyleyim dün de borek yedim hafif yedigik gün yok Yorumla cakir2607 1 yıl Hamur işini seviyorsun anlaşılan. Yanında salata tüketmeye özen göster dengelesin Yorumla
samuel1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun güzel görünüyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sagol canim benim Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Bu nasıl mantı? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki on numara Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Çorba olmuş bu Yorumla Soran 1 yıl Yok bazilari suyuyla seviyor ben de oyleyim. Kardesimde sizin gibi Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Kardeşini tebrik ediyorum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
en sevdiğim yemeklerin başında gelir. harika görünüyor eline sağlık
ahh en sevdiğim yemeklerdendir kendisi, canım çekti...
Hazır mı?
El yapımı mı?
Hazir da ben yaptim sosunu manti hakmardan
Afiyet olsun sıcak havalar da biraz ağır gelebilir dikkat et
Ben hep biyleyim dün de borek yedim hafif yedigik gün yok
Hamur işini seviyorsun anlaşılan. Yanında salata tüketmeye özen göster dengelesin
Afiyet olsun güzel görünüyor
Sagol canim benim
Sevmem, çünkü bayılırım. Immm…😋
Mantıya bayılırımm
Afiyet olsun, sulu sevmiyorum
Sarımsak kokuyor diye erteliyorum 3 gündür...
Severiz
canım çekti
Bu nasıl mantı?
Neden ki on numara
Çorba olmuş bu
Yok bazilari suyuyla seviyor ben de oyleyim. Kardesimde sizin gibi
Kardeşini tebrik ediyorum :)
Afiyet olsun güzel bir seçim